1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka rozdzielczosc ustawic ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Chuck90, Kwiecień 2, 2010.

  1. Chuck90

    Chuck90 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Witam ostatnio podlaczylem xbox -a 360 do monitora z kompa (samsung p2070) i nie wiem jaka rozdzielczosc ustawic podpiety jest kablem vga i przejsciowka dvi . Monitor podobno jest hd . Jestem zielony w takich sprawach wiec prosze o proste odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    143
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Jak jest hd ready to 1280:688 60hz
     
  4. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    xbox wykryje najwyższą możliwą rozdzielczość monitora więc ustaw najwyższą z możliwych.
     
  5. Chuck90

    Chuck90 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Monitor ma rozdzielczosc 1600x900 a od ilu zaczyna sie obraz hd?? ,a jak jest podpiety kablem vga z przejsciowka dvi to czy da sie uzyskac obraz hd ??
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    1. HD to oznaczenie bardziej dla telewizji.
    2. Jest 480p = SD (640:480), | 720p = HD (1280:720) | 1080p = Full HD (1920:1080) |
    3. Ustaw natywna rozdzielczosc monitora czyli te 1600x900.
     
  7. Chuck90

    Chuck90 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    tylko ze takiej nie ma w ustawieniach
     
  8. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    143
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
  9. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma w ustawieniach konsoli i ekrany "optymalna rozdzielczość? Musi być coś takiego ja tak miałem na kablu VGA BigBen i mi w HD Ready wybrało 1360x768
     
  10. Chuck90

    Chuck90 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    a moglby mi ktos napisac krok po kroku jak to zrobic??
     
Wczytywanie...

Poleć forum