1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka strona wtyczki zasilania podlaczyc naped do Xboxa 360 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcinek651, Styczeń 11, 2013.

  1. marcinek651

    marcinek651 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dzis rozebralem xboxa w celu sprobowania flashu napedu Liteon DG-16D2S, ale jednak jak poczytalem jest to trudne i nie chce ryzykowac. I teraz moje pytanie czy jak bede podlaczal naped i ta biala wtyczke od zasilania mogle wlozyc obojetnie jaka strona ? Nie pamietam ktora strona byla juz wlozona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Uwaga jeżeli włożysz tą wtyczkę odwrotnie niż była spalisz napęd.
     
  4. marcinek651

    marcinek651 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie da sie tego jakos rozroznic ?. Jesli nie to jestem w du...
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Jaka strona wtyczki zasilania podlaczyc naped do Xboxa 360 ?

    Przecież masz 2 ząbki od góry i po bokach. Tak go wkladasz:
    [​IMG]

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pytanie zasadnicze, czy da się włożyć inaczej niż prawidłowo. Wtyczki zawsze wkładasz normalnie tak by pasowały i nie na siłę, a przy wtyczce masz ząbki po bokach.
     
  7. marcinek651

    marcinek651 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za pomoc chlopaki. Zlozylem i wszystko dziala.
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Jaka strona wtyczki zasilania podlaczyc naped do Xboxa 360 ?

    Mialem takich specjalistow wiec wszystko jest mozliwe.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. bubzon

    bubzon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Właśnie włożyłem odwrotnie wtyczkę do hitachi 59.
    Dopiero co go flashowałem na lt i dziecko mnie zagadało.
    Jakoś bez oporu wlazla wtyczka. Teraz po prawidłowym podłaczeniu napęd się zamyka jeśli włączę konsolę na otwartym, ale dalej nic nie reaguje.
    W menu mam opcję otwórz napęd, to nie wiem czy go widzi, czy bez napędu też tak jest. Płyty nie czyta.
    Da się coś z tym zrobić czy śmieci.
    Na dniach rgh będę robił więc jakoś obejdzie się bez napędu.
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Napęd poszedł z dymem ;)
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  12. bubzon

    bubzon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli bez szans na reanimacje?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Może nie bez sensu. Otwórz naped i sprawdź jak wygląda elektronika, może wystarczy wymienić rezystory jak to się robiło w Liteonie

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Hitachi byl bardziej wredny naprzepiecia

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum