1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka to jest płyta główna ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PolskiMultiGamerPL, Lipiec 2, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. PolskiMultiGamerPL

    PolskiMultiGamerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Xbox'a 360 slim 4GB z datą 2012-09-28 i chciałem się dowiedzieć jaka płyta jest w środku :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. PolskiMultiGamerPL

    PolskiMultiGamerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OH MY GOD :witless: trochę się na robię :)
    wiesz może jak przyczepić kabelek do cpu ?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Że niby co zrobić ?
     
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Używa się do tego Celu "adapter postfix"
     
  7. PolskiMultiGamerPL

    PolskiMultiGamerPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a można ten postfix czymś zastąpić np. igłą lub czymś ?
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko masz na forum łącznie z identyfikacją nie nabijaj postów. Zamykam

    [​IMG]
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum