1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka to może być przeróbka?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mlody3215, Kwiecień 5, 2011.

  1. mlody3215

    mlody3215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam głupie pytanie chodzi o to że kolega kupił rok temu Xboxa i wgl. Data produkcji to Marzec 2008 z tego co pamietam. Byla ona przerabiana jakoś lipiec sierpień 2010r tylko nie wiem jaka tam przeróbka jest teraz i z jakim wave gry nagrywać. Z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to może lepiej najpierw daj komus lub sam zrób flash do lt+....bo wypalisz kilka plyt i okaże się że nie działają.....
     
  4. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Nie jestem pewien ale to jest chyba LT 1.1 :)
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no mi tez sie tak wydaje...ale wiesz...wypali assasina....dostanie flage i po ptakach...flash lt+
     
  6. mlody3215

    mlody3215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam że konsola do sieci nie jest podłączona.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. mlody3215

    mlody3215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to chyba że tak hehe;d Chodzi mu tylko o jedna gre żeby odpalic czyli Crysis 2 :D
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    aha to powninien odpalic na tym co ma.....ale jak odpali crisisa to niech zapomni o black ops, modernwarfare2, fable3, nfs hp, halo reach, assasin 3...
     
  10. mlody3215

    mlody3215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie wiecie może kto robi przeróbki w okolicach Torunia? Lub jak można zrobic samemu flash do lt +
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. mlody3215

    mlody3215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem rozumiem. A np żeby odpalić wszystkie te gry czyli crysis, need for speed i wgl to trzeba miec lt + czy nie da rady
     
  13. mlody3215

    mlody3215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A te lt + to można jakoś samemu wgrać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum