1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaka to płyta główna bo juz sie po gubilem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz1984-l2, Luty 16, 2011.

  1. lukasz1984-l2

    lukasz1984-l2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kupilem ostatnio xboxa.gosc nie potrafil mi dokladnie powiedziec jaka jest w nim plyta główna.jest to wersja premium.rok produkcji 2009-02-09. z tylu napisane 12v-12,1A 5v 1A. wtyczka zasilacza jak jasper ale na samym zasilaczu 175w. no i brak pamieci wewnetrznej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    [​IMG]

    Jeśli masz wtyczkę taką jak na obrazku ostatnim to jest Jasper na 100%
     
  4. lukasz1984-l2

    lukasz1984-l2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ale jasper powinien miec jakas pamiec wewnetrzna a ten nie ma
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    to jest Jasper na 100% (wg. daty produkcji). Niektóre Jaspery nie mają pamięci wbudowanej. Zasilacz 175 o niczym nie świadczy.
     
  6. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    i tu się mylisz. Zasilacze 175 były produkowane z wersją Falcon. Jaspery tylko z z zasilaczami 150! Jeżeli masz 175 to jest to falcon
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    zasilacz nie musi być oryginalny i do Jaspera pasuje każdy zasilacz. Po drugie do dużej ilości Jasperów produkowanych na początku dokładane były zasilacze 175 W.
     
  8. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    I tu właśnie Ty się mylisz @termit92. Do Jasperów pasują wszystkie zasilacze. Ale już np. zasilacz 150w nie podejdzie do Falcona/Xenona bo ma inne wtyczki. Zresztą nawet mój kumpel ma zasilacz 175w a ma Japera.
    Co do pamięci wbudowanej - pierwsze Jaspery jej nie miały :)
     
  9. lukasz1984-l2

    lukasz1984-l2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to w koncu to jasper czy falcon
     
  10. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest to ci do czegoś potrzebne ? ja się tym nie przejmuje i gram normALNIE
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jasper na 100% jak masz 12.1A ja mam falcona i mam 14.2A a zasilacz możesz mieć byle jaki co do pamięci to chyba rzeczywiście pierwsze sztuki jeszcze nie miały jej wbudowanej ( a zwłaszcza jeszcze jak był dysk , chyba jakiś czas po wprowadzeniu dopiero dodawali wbudowaną pamięć )
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wbudowana pamiec mialy tylko arcady
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zgadza sie. Pamiec wbudowana maja tylko wersje Arcade. Premium i Elite takiej nie maja, Poza tym wtyk zasilacza daje pewnosc ze to jasper ;)
     
  14. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    napewno jest to Jasper a zasilaczem sie nie przejmuj bo do jaspera pasuje ten od falcona jedynie na odwrot wtyczki nie pasuja tzn z jaspera do falcona....pamiec wbudowana tak jak mowia koledzy wyzej maja tylko arcad'y a premiumy i elite jej nie posiadaja
     
  15. hektorek

    hektorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po co powielasz to co już jest napisane? -_-
     
Wczytywanie...

Poleć forum