1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka wersja flash'a?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xemi99, Maj 24, 2010.

  1. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem swoją konsole w maju 2008 roku. I mam jeden dylemat. Jako, że teraz dużo gier jest na wave4 i nawet po przerobieniu ich na wave3 mi nie działają, zastanawiam się jaką mogę mieć wersje flash'a. I mam również jeszcze jedno pytanie. Na jakiej zasadzie działa activate.iso i czy mogę ją nagrać na zwykła płytę DVD?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeżeli nie działają ci gry z wave 3, to oznacza że masz niższy iXtreme niż 1.51... spróbuj nagrać grę na wave 2.... Activate.iso działa tylko przy 1.6 i 1.61
     
  4. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    maj, więc pewnie masz ix.1.41. Masz napęd benq?
     
  5. Spajk358

    Spajk358 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgierz
    a moze poprostu nie wgrales najnowszego dasha i przez to Ci nie dzialaja, bo mialem ten sam problem.
     
  6. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem czy to wina Dash'a, choć wątpię, ale z drugiej strony, to jak dla mnie dziwne, że gry z wave3 nie chcą się odpalić, bo konsola przecież nie jest stara i powinna mieć przeróbkę, która uciągnie wave4.
     
  7. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam najnowszego dash'a. A co do napędu to zobaczę jutro.
     
  8. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No więc mam napęd Benq. Konsole kupilem w maju, lecz data produkcji to : 2007-10-16. Jest to wersja Arcade. Myślicie, że powinienem nagrywać gry z wave 2?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli przy uruchamianiu gry wyskauje Ci logo xboxa na białym tle to znaczy że wave jest zawysoki i wtedy pat**** na wave 2. Chyba że wyskakuje Ci coś innego to powiedz dokładnie co.
     
  10. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskakuje mi tak jak piszesz. Czyli Logo X'a na białym tle. Dziekuje za pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum