1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka wersja iExtreme potrzebna pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kondzio_8888, Sierpień 29, 2010.

  1. kondzio_8888

    kondzio_8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Chciałbym was się zapytać kochane xbox maniaki jaką mam wersję iExtereme bo już naprawdę nie wiem konsola to xbox 360 Arcade (bez HDMI) oto kilka cech

    1.Po włożeniu Tenchu Z (wave 2) zadziałała
    2.Po włożeniu Assassins creed 1 (wave 2) zadziałała
    3.Po włożeniu Red Dead Redemption (360 waves patcher mówi że ma wave4) nie działa

    PS:Na jaki wave powinienem paczować i czym najlepiej.

    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możliwe że masz 1.6 Jak masz jakąś gierke w wave 3 to sprawdz czy działa
     
  4. kondzio_8888

    kondzio_8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to właśnie do 1.6 wymagana był Activate.iso i w ogóle co on daje ?
     
  5. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    activate.iso to jak swap magic w PS2, zasada działania prosta... wypalasz ten obraz jak gre (musisc na DVD DL, żadne cd, dvd itp) wkladasz płytke, ładuje się komunikat w różnych językach(wtedy wyciagasz tacke) wkladasz płyte z grą i działa. Podsumowując, zawsze przed włożeniem nowszej gry musisz zrobisz to co opisałem :) przyzwyczaisz sie do tego, chyba ze zmieniasz gry co 5 minut, no to żonglerka grami potrafi nudzić...dzięki temu nie musisz sie bawic w przerabianie gier z nowych wave na stare co się potem przydaje, bo jak zmienisz kiedys ixtreme na nowszy to będą Ci działać bez zarzutu :)
     
  6. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    najprawdopodobniej masz ix 1.6 sprawdź gre z wave3(np batman :arkham asylum) jak tez nie zadziała to ix 1.5
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    przerób na ixtreme LT i nic nie bedziesz musiał patchować ,wszysko bedzie działało
    i stare i nowe gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum