1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka wersja ixtreme?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 1goforglory, Kwiecień 1, 2011.

  1. 1goforglory

    1goforglory Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    od dłuższego czasu już nic na swojego X'a nie ściągałem i postanowiłem to zmienić, ściągnąłem sobie NFS:Hot Pursuit gra nie zadziałała mimo tego, że abgx żadnych błędów nie wykrył ale postanowiłem spróbować jeszcze raz i ściągnąłem tą grę jeszcze raz tym razem z innego źródła, test abgx pomyślny więc wypalamy i niestety znów gra nie została uruchomiona:( Dlatego właśnie chciałbym się zapytać czy jest mi w stanie ktoś pomóc w sprawie określenia jaką mam wersje ixtreme? Konsole przerabiałem jakoś w kwietniu-maju '10 roku(Napęd lite-on). Przykładowo fifa 11 czy nawet MMA chodzi bez zarzutów. Wszystkie gry nagrywam na płytach verbatim dl +r i na minimalnej prędkości więc raczej nie leży wina po stronie płyt.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bodajże ixtreme 1.6 lecz nie ma 100% pewności musisz testować gry, czy masz najnowszego dashboarda? NFS odpala tylko na najnowszym,i licz się że oflagowałeś sobie konsole włączając nfs.
     
  4. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tez mam xtrime jak narazie i nowe gry normalnie nie działają nawet ta co piszesz ale używam płytki z active iso i każda gra działa trochę to uciążliwe ale da się grac ale innego wyjścia niema na tym sofcie
     
  5. 1goforglory

    1goforglory Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam najnowszego dashboarda. Więc w jaki sposób mam teraz, że tak to ujmę przygotować grę aby działała?:D
     
  6. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Sobie forum lepiej poczytajcie. Co do pierwszego postu: jeżeli masz zainstalowany nowy dashboard z płyty NFS:HP to jedynym wyjściem jest przerobienie od nowa na LT+, bo cokolwiek byś nie miał, czy 1.6 czy LT, to teraz już nie odpalisz tej gry. Zresztą: szukajcie a znajdziecie.
     
  7. 1goforglory

    1goforglory Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi nie chodzi o tą grę konkretnie bo ja bez niej przeżyje. Tera chciałbym sobie ściągnąć Fight Night Champion i WWE All Stars i nie wiem czy mi pójdzie:(
     
  8. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
    FN pojdzie a WWW nie wiem a raczej tak
     
  9. 1goforglory

    1goforglory Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale zaraz moment czy Red Dead Redemption lub tekken 6 nie ma wave 4 bo jeśli tak to ja nie mogę mieć ixtreme 1.6.
     
  10. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ixtreme 1.6 odpala też wave 4, goście pisali ,musisz i tak wgrać oprogramowanie LT+, bo jak znam życie nie aktualizowałeś dashboardu w pewien określony sposób,(gdzieś był na forum tutorial), nowy LT+ i wszystko git , nie będziesz się już musiał bawić z patchowanem
     
  11. 1goforglory

    1goforglory Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale po jaki chu ja mam wgrywać nowe oprogramowanie jeżeli konsola nie była nigdy, nie jest i nie będzie podłączona do neta więc może jak dla mnie być oflagowana po 100x. Do tego dzisiaj sprawdzę czy pójdzie ma Fight Night Champion który ma wave 6 jak wykazał ABGX. Bo dla mnie wgrywanie nowego oprogramowanie to bez sensu wydatek do tego muszę wieźć konsole przez pół Wawy..
    PS. ixtreme 1.6 czyta tylko do wave 3
    http://xboxforum.pl/oprogramowania-...ox-360-z-wave-i-z-grami-z-xbox-1-a-63156.html
     
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Tu nie chodzi o wave tylko o AP25. Pierwsze 2 strony dla swiezakow i juz wszystko wiesz, bo tam to jest walkowane 345214 razy dziennie. A wracajac do tematu - musisz wgrac LT+ zeby zagrac w NFS
     
  13. 1goforglory

    1goforglory Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego powodu, że nie odpale NFS płakać nie będę bo już mam na kompa i sporo przeszedłem więc nawet gdybym mógł odpalić to i tak bym nie grał od nowa. A z tym AP25 to jest jakieś zabezpieczenie tak? Jak sprawdzić, która gra je ma? Bo jeżeli mi nie pójdzie to wolałbym to wiedzieć przed wypaleniem na płytę:D
     
  14. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zaaktualizuj naped do lt+ i bedziesz mial pewnosc ze wszystko pojdzie. Jak masz klucze napedu to latwo pojdzie.
     
  15. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale jak ma ixtreme 1.6 to jest 15 minut roboty.
     
  16. 1goforglory

    1goforglory Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    15 minut roboty dla gościa, który jest w temacie! Dla tego, który nie jest to kilka godzin i końca nie widać. Możecie dać jakiś link do tuta jak to zrobić a ja w międzyczasie też czegoś poszukam :D Żeby nie było:p
    edit1
    Do tego co w sytuacji gdy mam ixtreme 1.61 bo przecież Red Dead Redemption mi chodziło bez żadnego patchowania a posiada wave 4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum