1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka wersja napędu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Banana96, Sierpień 20, 2010.

  1. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Mam mały problem, ponieważ nie za bardzo wiem jaką wersję napędu mam w xklocku (wiem, że Lite-On). Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jaka to jest wersja?
    Data produkcji: 2008-08-10


    PS: Jeszcze coś: Czy jak zainstaluję iXtreme LT 1.1, to będę musiał używać płytki aktywacyjnej przy bootowaniu nowszych gier? I czy jest szansa, że dostanę bana grając na Live tylko w oryginały?

    Z góry dziękuję za wszelką pomoc :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest to wersja Falcon. Nie jest ona bardzo awaryjna. Mam ją 2 lata i zero problemów.

    PS: Na Twój PS nie znam odpowiedzi. Nie przerabiam, nie kradnę. Wiem tylko, że LT jest niewykrywalny. Jeszcze.
     
  4. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Odp 2.
    Lt jest ,,niby" nie wykrywalny...
    ale przy pierwszym wave i tak wszyscy dostaniecie bany;-)
    oby...
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    skoro masz liteona to jest to 74850c v1

    na LT nie będziesz musiał używać "płytki aktywacyjnej"

    Bany lecą za zmiane firmwaru napedu - więc masz szanse na bana jak kazdy
    lecz na razie LT jest nie wykrywalny i bany nie lecą :)
     
  6. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    LT ma być wykrywalny przez nowy dashboard do Kinect'a. Nie przerabiam, nie kradnę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum