1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaka wersja Xtreme?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kosper, Kwiecień 20, 2010.

  1. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jaką mam wersję Xtreme ;(

    Konsole przerabiałem jakoś w poprzednie wakacje...

    Ojciec chrzestny 2, wet, Assassins creed 2 mi chodzą a COJ więzi krwi i Just cause nie..

    Niue wiem co zrobić żeby pograć w te gry słyszałem coś o Activate.iso ale nie wiem czym to sie je ....
    Może przerobić na inna wersje xbox ale za ile?

    Proszę o szybką pomoc!

    Dziękuję Kosper.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcin88o

    Marcin88o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WMG
    najprawdopodobniej ixtreme 1.6
    instrukcje jak przerabiać wave masz na forum w odpowiednim dziale
     
  4. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok poszukam :) ale jak by ktoś mógł wkleić tu linka jakbym nie znalazł :)
     
  5. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko przy odpaleniu AC2 pojawił się pasek do pathowania żeby podłączyć konsole do neta ja speniany podłączam i sie ściąga a ja sie modle zeby nie bylo bana :D

    Ale sie udalo a JC2 jak uruchamiam to bialy ekram z logiem Xbox
     
  7. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a i wypróbuje ten program na DarkSiders :)

    za 5h o_O
     
  8. marcys193

    marcys193 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak ci wywala bialy ekran to zle plyte nagrales... przynajmniej u mnie tak jest. Wtedy sciagam inna wersje i wszystko dziala, sprobuj zinnym obrazem.
     
  9. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak??

    dobrze nagrane bo koledze chodzi ladnie jest takie coś...

    [​IMG]

    :)

    Zmień wielkość sygnatury,za wielka,sprawdż regulamin.
    Następna sprawa to,edytuj posty a nie pisz jeden pod drugim,odświeżać można nie częściej niż co 24 godziny,Pozmieniaj to bo poleci warn.
    livingfear
     
Wczytywanie...

Poleć forum