1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaka wersja ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 0esteer, Październik 28, 2009.

  1. 0esteer

    0esteer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. witam mam problem gdyż nie pamietam jaka wersje ixtreme mam , konsole przerabialem w lipcu 2008 roku najnowszą wersja w tedy dostepna czy ktos moze mi pomóc ?
    2.chcial bym uruchomic tekkena 6 jakim programem mam z patchowac gre aby chodzila ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  4. PiotreKk

    PiotreKk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    ja mam ix1.51 i jak narazie każda gra mi śmiga bez problemów:)
     
  5. mike_88

    mike_88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ix 1.4 lub 1.5 , wystarczy ci programik ppf-o-matic3 zeby poszedl tekken :)
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Fajnie ze nam wszystkim się o tym pochwaliłeś i wniosłeś wiele pożytecznego do tematu :whistle:


    Można strzelać jaką masz przeróbkę, jeśli Ci chodzi na przykład Forza 3, nagrana "na czysto" to masz 1.51 lub 1.6. Jeśli nie to masz zapewne 1.4-1.5, wtedy jak ktoś wyżej napisał musisz przerabiać wszystkie gry które mają Wave3 lub 4 na Wave 2.

    Po za tym wszystko masz tutaj:
    http://xboxforum.pl/sprzet-f11/jaka-wersje-konsoli-kupic-i-dlaczego-9421.html

    I tylko tam powinniśmy rozmawiać o takich rzeczach =).
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum