1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaką wersje przeróbki wybrać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartek1, Styczeń 25, 2012.

  1. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Mam pytanie dotyczące wersji LT.
    Jutro idę do serwisu i nie wiem jaką wersję wybrać.
    LT 2.0 czy LT 3.0
    Bo podobno do Lt 3.0 potrzeba Ihas'a.
    Proszę o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    lt 3.0 nie jest potrzebna , się upewnij czy na twój napęd jest lt 3.0 np do samsunga nie ma i jest ihas potrzebny żeby chodziło:) a tak jak jest lt 3.0 to chodzi obojetnie czym nagrane
     
  4. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Bo mam LT 1.9 i jutro przerabiam na lt 2.0.
    Tylko czy nie oszczędniej by było Lt 3.0.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak do twojego napędu jest dostępne lt 3.0 to wez te i każda gre xgd3 skanujesz abgx360 autofix level 3 i nagrywasz ,jak se zrobisz lt 2.0 a póżniej lt 3.0 wszystko co nagrałeś musisz od nowa nagrać... jak się okaże ,że do twojej jest tylko lt 2.0 to bez ihas się nie obędzie
     
  6. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czyli lepiej lt+3.0, ale do tego potrzeba jeszcze Ihasa?
    Mój napęd w Xbox360 obsługuje LT+3.0.
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ale tak lt 3.0 a ihas nie trzeba do lt 3.0 żeby śmigało , ale jak chcesz grać na live to zalecane jest dokupienie ihas, i kopia ihas jest zalecana do forzy 4 bo gra ze zwykłej wychodzi do dasha i flaguje konsole i się nie fajnie gra...ale to tylko jedna gra z civ
     
  8. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Będzie można zainstalować np. COD MW3 na dysku na lt+3.0 bez ihasa
     
  9. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jeżeli COD MW3 posiada XGD3 to niestety NIE będzie się dało zainstalować na dysku konsoli, jeżeli ma inne zabezpieczenie to się zainstaluję na HDD
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie
     
  11. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czyli lepszym rozwiązaniem będzie LT+ 2.0 ze względu XGD3 i na Ihasa.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czyli muszę wgrać LT+3.0 i kupić Ihasa?
    No dobrze ale czy na LT+3.0 gry XGD2 będę mógł zainstalować nagrane zwykłą nagrywarką?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Jeśli chcesz instalować gry XGD3 na dysku to musisz kupić.
    2.Tak.
     
  15. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czy da się samemu przerobić konsolę (LT+3.0)???
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak się więcej jak

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  17. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Czy mógłbyś uchylić mi jak to się robi???
     
  18. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest pełno poradników na forum w odpowiednim dziale.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  19. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    A mógłbym prosić o link do takowego poradnika.
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  21. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    A jaki jest najnowszy dashboard??????
     
Wczytywanie...

Poleć forum