1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jakaś dziwna aktualizacja?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sweeterek, Luty 20, 2011.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,gdy wchodze w kalibracje kinecta(bez podlaczonego kinecta) wyskakuje mi taka wiadomosc[korzystanie z technologi kinect wymaga aktualizacji systemu,Aby uzyskac aktualizacje zaloguj sie do uslugi Xbolx Live] i tu mam pytanie,czy jak podlacze kinecta to mi to zniknie ?
    Bo na dniach chce zakupic to cudo i nie chce miec zadnych problemow z aktualizacjami potem itp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    zniknie bo pobierzesz najnowszy dash ktory kinect potrzebuje
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Raczej go nie pobiore,bo mam przerobiona konsole.
     
  5. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Jaka przeróbka?
    Jak LT+ to ściągaj :)
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie mam lt+(tak przynajmniej mi powiedziano :D ) ale wszystkie najnowsze gry chodza mi bez problemu.
    Bo podobno lt+ jest tylko na napedy liteona,a ja mam BENQ(przepraszam jezeli cos pomieszalem,ale tak mi to tlumaczono),pozatym nigdy nie podlaczalem x do neta i nie chce podlaczac,to jakis problem przy checi korzystania z kinecta ?
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odswiezam,to bardzo wazne,pomozcie.
     
  8. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    cóż jak aktualizacja jest konieczna
    ale powiedz może jaki masz dash?
     
  9. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    cóż...aktualizacja jest konieczna
    ale powiedz może jaki masz dash?
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Gdzie lub po czym moge sprawdzic jaki mam dash ? Nie wiem nawet co to jest :D
    Tak jak pisze,ustawienia do kinecta mam,jakies pod-menu o kineckcie mam,najnowsze gry mi chodza tak wiec nie wiem o co chodzi.
    A moze to poprostu tak wyskakuje bo nie mam podlaczonego kinecta ?
    Poczytalem troche w internecie,i widze ze ta aktualizacja pojawia sie zawsze przy pierwszym podlaczeniu i mozna ja bezproblemowo zrobic z gry kinect adventures ?
    TAk wiec chyba nie mam sie co martwic ? Nie musze podlaczac do neta ?
    EDIT: Dasha mam dokladnie takiego
    Kod:
    http://www.youtube.com/watch?v=6LpaNIhEr9k
     
Wczytywanie...

Poleć forum