1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki Activate?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mzajac91, Styczeń 26, 2010.

  1. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam Jaspera, i taki napęd http://i22.photobucket.com/albums/b332/ki-cek/26-01-10_2019.jpg, sory za jakość zdjęcie mam nadzieje że widać.
    Chciałem się zapytac jaki activate mam nagrać aby działał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest jeden activate.iso dla wszystkich napędów.
    Activate.iso działa na iX 1.6 i 1.61
     
  4. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To nie ma znaczenia bo activate.iso jest jedno dla wszystkich napędów
     
  8. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale w dziale activate.iso jest link do 3 różnych napędów ;/
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to nie ma znaczenia uwierz mi
     
Wczytywanie...

Poleć forum