1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki avtivate.iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patol965, Styczeń 1, 2010.

  1. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema jak moge rozpoznac jaki mam naped? wiem ze po tacce ale nei wiem czy mam benq czy liteon'a;/ i nie wiem jaki activate.iso nagrac;/ mam konsole z sierpnia 2009.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamils

    Kamils Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jezeli sierpien 2009 to powinien byc iXtreme 1.6 i Liteon.
     
  4. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    acivatee iso jest do wszystkich napędów ale działa tylko na iXtreme 1.6
     
  5. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    no ale do różnych napędów inne activate.iso

    tez wydaje mi sie ze liteon
     
  6. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    jeszcze raz pisze acivate iso jest jeden do wszystkich napędów z iXtreme 1.6
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    co 1.61? 1.61 jest bez active bo nie potrzebujesz aby odpalić wave 4...
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    activate.iso nie sluzy tylko do odpalania gier z wyzszym wave ale tez do starych gier bez stealth patchy. I dziala zarowno na 1.6 jak i 1.61
     
  10. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Lub gier zpatchowanych np. na wave2 z wave3 bo kiedyś mieliśmy 1.4
     
  11. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn

    Odpowiedz jest prosta to jest sprawdzony sposób.

    Otwórz Faceplate konsoli. filmik--->YouTube - Xbox 360 Faceplate Removal

    jeśli tu
    [​IMG]

    są białe kabelki to BenQ a jeśli żółte to Liteon

    Proszę Bardzo :)
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak z sierpnia 2009 to na bank liteon v2
     
  13. patol965

    patol965 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musze sprawdzic poniewaz koles co mi przerabial 4 dni temu mowil ze wgral mi najnowszy soft 1.61 a nagralem gre wave 4 i nie dziala;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum