1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki dash dla konsoli.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ksizik, Maj 11, 2011.

  1. ksizik

    ksizik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, to mój pierwszy dzień z konsolą i pierwszy post na tym forum.
    Dzisiaj przyszedł Xbox, i wkładając pożyczone od kolegi kopie gier niestety wymagają aktualizacji dasha.
    I tutaj moje pytanie, jaki dash wgrać, żeby pograć w typu CoD:BO, NFS:S2 i starsze, żeby konsola nie była oflagowana? Skąd dasha pobrać? Teraz mam dasha 2.0.8955.0. Nie interesuje mnie na razie XBL.
    Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
    Krzysztof
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zaktualizuj do 12625, ale jezeli nie masz LT+ to gry i tak ci nie odpala.
     
  4. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    starsze odpalą jeśli nie masz LT+ ale nowe wymagające AP 2.5 tylko przy LT+
    Zresztą uaktualnij i zobacz co wtedy. Gorzej nie będzie :)
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nic nie uaktualniaj ! Najpierw się upewnij jaki masz napęd w konsoli.
     
  6. ksizik

    ksizik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, po tacce mogę stwierdzić, że to LiteOn, konsola w wersji Jasper jest. To jaki dash wgrać, żeby było wszystko ok?
    Dziękuj za zainteresowanie tematem i czekam na odpowiedzi:)
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Kolego jeżeli twoja konsola posiada np FW iX 1.6 a zaktualizujesz dash do ver. 2.0.12625, i włożysz grę z AP 2.5 np ACB to na dzień dobry oflagujesz sobie konsolę. Najlepiej postaraj się dowiedzieć jaki FW posiada twój napęd. Co do stwierdzenia po tacce to napęd BENQ również posiada taką samą tackę jak LiteOn najlepiej przydała by się data produkcji twojej konsoli, bądź sprawdź po kolorach przewodów pod przednim panelem konsoli ( BENQ-Białe przewody, LiteOn żółte). Pomogłem podziękuj. Pozdrawiam
     
  8. ksizik

    ksizik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Data profukcji z tyłu konsoli to 2009-04-01, otwierać jej sam nie chcę, ponieważ mam plomby z MS naklejone, widocznie poprzedni właściciel dbał o szczegóły, więc sam wolę nie próbować ich odklejać póki konsola działa dobrze...chyba, że to będzie ostateczna ostateczność:) W napędzie na 100% wgrany jest iXTREME LT PLUS V1.1 :)
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Proponuję Ci na początek zastosować metodę 3X dash.
     
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jeżeli na 100% masz wgrany Ix LT+v1.1 to śmiało instaluj dash 2.0.12625 i ciesz się najnowszymi grami :) również na 100% posiadasz napęd liteon. Pozdrawiam
     
  11. ksizik

    ksizik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobię sobie zaraz tą metodę 3xdash, jeśli nie zatrybi to wgram tego co polecasz:) Zaraz wgram i zedytuje post, żeby dać znać co jest grane.

    EDIT:
    Metoda 3xdash nic nie dała, zaraz wgrywam 2.0.12625:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum