1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki Dash?

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez ILCZYN, Grudzień 29, 2011.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Cześć.
    Przyszedł przed chwilą do mnie xbox, przerobiony.
    Nie będę rzecz jasna korzystał z xbl, ale moje pytanie jest o dash.
    Jest wgrany 2.0.13604.0.
    Dobry jest ten czy wgrać inny?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz lt 2.0 to tak jak masz lt 3.0 możesz wgrać 2.0.14699.0.
     
  4. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Mam lt. 2.0, czyli nic nie zmieniać?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak działa xgd3 to nie.ten co masz narazie ci starczy
     
  6. Slonzok83

    Slonzok83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko: U mnie w ustawieniach jest tak:
    D: 2.0.13599.0 (jak rozumiem to jest dash) K: 2.0.13599.0 (co to jest to K)

    W ustawieniach profilu można niby podać dasha, tyle tylko że nie ma 2.0.13599.0
    jest 2.0.1888.0 czyli moje BK, ale co to jest to BK?
     
  7. Slonzok83

    Slonzok83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem Świeżak i mam pytanko, jeśli w niewłaściwym temacie/dziale to proszę o przeniesienie.

    U mnie w ustawieniach jest tak:
    D: 2.0.13599.0 (jak rozumiem to jest dash) K: 2.0.13599.0 (co to jest to K)

    W ustawieniach profilu można niby podać dasha, tyle tylko że nie ma 2.0.13599.0
    jest 2.0.1888.0 czyli moje BK, ale co to jest to BK?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  9. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    twuj dash 13599 jest b.dobry do lt+2.0 zagrasz w wszystkie gry do końca 2011r włącznie z instalacja na hdd ,oczywiście niewolno podłączac konsoli pod siec !!!grac tylko offine.pozdrawiam
     
  10. Slonzok83

    Slonzok83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To super, a pisze gdzieś jaki mam LT? (osoba od której ją mam nie jest pewna czy to 1.9 czy 2.0). Czy będą mi działać gry z xgd3?
     
  11. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    włacz jedną gre z ape2,5 xgd3 i sprawc czy działa jak tak to masz lt+2.0
     
  12. Slonzok83

    Slonzok83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mogłbyś rzucić jakimiś tytułami?
     
  13. kusiek

    kusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam problem próbuje zagrac w pro evolution soccer 2012 przy uruchomieniu wyskakuje komunikat ze musze zaktualizowac konsole aby uruchomic gre daje zeby aktualizacja sie zrobila i lipa pod sam koniec pasek stoi w miejscu i nic probowalem sciagac inne aktualizacje i dalej nic to samo wiecie moze o co chodzi?? z gory dzieki za pomoc
     
  14. kusiek

    kusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyskakuje kod statusu : 3080-351F-1800-2203-C000-0001
     
  15. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    Call OF Duty Modern Warfare 3,
    Call of Duty Black Ops,
    Battlefield 3,
    Gears of War 3
    O TAKIE PROSTE ŻECZY SZUKAJ NA WORUM BO JEST DOKŁADNIE OPISANE W ODPOWIEDNIM DZIALE.POZDRAWAIM
     
  16. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    prawdopodobna przyczyna że masz nieorginalny napęd w konsoli ,wymieniony na inny i nowe tytuły gier niechca sie aktualizować ,nawet jesli wymieniłeś w servisie napęd ,dlatego trzeba wgrać orginalny firmware do napędu i w tedy próbowac aktualizacji na orginalnej grze,a jeżeli to niepomoże trzeba sie kontaktowac z microsoft polska w tej sprawie .Ale osobiście myśle że nic się nie da zrobić jedyny sposób kupić inną konsole z orginalnym dvd.pozrawiam
     
  17. kusiek

    kusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mowa o napedzie a czy przez naped nie moglbym zrobic aktualizacij nawet przez usb? bo probowalem na pendrive i tez lipa to samo co z plyty z gra
     
  18. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    niechodzi mi czy znapedu czy z usb robiłeś aktualizacje tylko czy był w konsoli wymieniany naped dvd np. wservisie lub ktoś wymieniał bo stary uwalił lub przestał czytać płyty laser to tylko hipoteza ,ja się odnosze do kodu błędu jaki masz a tan kod właśnie odpowiada tego typu czynnikom,bo jeżeli masz konsole kupioną i niebył nigdy wymieniany napęd to jest to dziwny objaw.
     
  19. kusiek

    kusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    masz racje naped byl wymieniony ale nie mam tego starego bo siadl . Czyli co proponujesz z tym zrobic? musze wymienic naped?? cos slyszalem o firmware napedu ale niewiem bo nie jestem za bardzo w temacie konsoli jestem troche zielony
     
  20. kusiek

    kusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jeszcze jedno pytanie skad sie dowiedziec jaki mam naped i jakie firmware wgrac do tego napedu? z gory dzieki za pomoc
     
  21. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    proponuje ci oddac konsole do kogoś żeby ci wgrał lt+3.0 nową pzreróbkę i nowy dash jeżeli jest to możliwe,bo lt+3.0 wyszło jak narazie do starszych modeli konsol z napędem LITEON PHAT I BENQ ,jeżeli masz slima to narazie trzeba czekać .A jeżeli masz możliwość w grać lt+3.0 to w tedy ściagasz fife2012 z neta ,pat***esz ją w abgx360 i wypalasz w nagrywarce IHAS LITEON i dopiero w tedy możesz próbować aktualizacji gry,jak widzisz przed tobą dłóga droga zanim sobie pograsz,wszystko jest na forum wystarczy poczytać.Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum