1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki Dashboard?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bart23, Kwiecień 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam!

    Chcialbym się zapytać jaki jak wyższy dashboard mógłbym wgrać do swojej konsoli aby działały najnowsze gry przerobione 360 waves patcherem?

    Posiadam konsolę z ixtremem 1.51 oraz dashem 2.0.9199.0

    z góry dziękuję za cenne rady ewentualnie przekierowania pod konkretne linki jeśli już taki temat istnieje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli nie masz LT+ a chcesz pograć w najnowsze gierki jak Crysis 2 to musisz wgrać najnowszy Dash 2.0.12625.0 - odpalisz na nim wszelkie gry które nie mają zabezpieczenia AP2.5.
     
  4. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jeśli gry mają zabezpieczenie AP2.5? to jak je ominąć na mojej konsoli?

    I czy wgranie LT + jest trudne i czy wymaga ingerencji w konsole bądz napęd?
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jesli gra ma zabezpieczenie AP 2.5 to przepuszczasz obraz gry programem abgx 1.0.5 zaznaczajac opcje AutoFix Level 3 i on sam dogra potrzebne rzeczy do uruchomienia gry.
    A co do przerobki to jesli nigdy wczesniej nie miales stycznosci z konsola "od srodka" to lepiej sie za to nie bierz, bo tak wymaga to ingerencji w naped i niedoswiadczony moze zepsuc, spalic :p
     
  6. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy musze dogrywać te Video ISOs i Self-extracting archives ?

    Czy musze też wgrać najnowszego dasha czy mogę zostać przy obecnym?
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nic nie musisz wgrywac tylko ustaw to co Ci powiedzialem w poscie wyzej.
    Tak do najnowszych gier potrzebujesz najnowszego dasha bo bez niego poprostu nie odpala.
     
  8. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ostatnia moja wątpliwość czy po wgraniu najnowszego dasha starsze gierki przerobione 360 waves patcherem do wave 2 lub 3 będą się odpalać?
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jak najbardziej :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum