1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki dysk 2.5 cala pod xbox RGH/JTAG

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez borysziom, Marzec 8, 2012.

  1. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok chcę kupić dysk 2.5 calowy i wpiąć go w obudowę oryginalnego dysku xboxa360. I teraz moje pytanie czy każdy dysk się nada ? Dokładnie chodzi mi o to czy po podłączeniu będę mógł go swobodnie sformatować tak aby wrzucać tam dlc i mieć emulator z xboxa1. Czy nie trzeba go podłączać do komputera i przerabiać jakimś hddhackerem ? Zastanawiam się nad 500gb. Czy po sformatowaniu metro będzie go widział jako 500 czy tylko 250 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Infernal1995

    Infernal1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Takkkkkkkk to pytanie bylo zadawane milion razy

    Wysłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk
     
  4. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Każdy do 2 TB pod usb i w obudowę m$
     
  5. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mówicie, że było milion razy a nie odpowiedzieliście na moje pytanie. Włożylem dysk do obudowy i jak daje formatuj nic sie nie dzieje. jak go sformatowac pod xem ? Potrzebne mi to do emulatora i dlc.
     
  6. m1si0

    m1si0 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Starachowice, Poland
    Ja zadaję dokładnie to samo pytanie co Ty Kolego i też nikt nie udzielił mi jednoznacznej odpowiedzi - zawsze są wymijające.

    Opiszę może sytuację: Jest XBOX 360 Slim 250GB + RGH (cool runner). Czy zamiast tego właśnie dysku (250GB) można podpiąć inny dysk, o większej pojemności (500GB) bez przerabiania go ?? Czy trzeba "hackiem" przerabiać i maks. może to być dysk 320GB z serii WD ??
     
  7. tobbik

    tobbik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    temat rzeka ale rzeczywiscie ciezko o konkrety, z tego co gdzes wyczytalem pod RGH kazdy 2,5' sata I powinien podejsc (do 2TB)
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w nxe musisz chwile poczekac napewno sformatuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum