1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki dysk do mojego Xboxa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SN@KE, Marzec 19, 2012.

  1. SN@KE

    SN@KE Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem: XBOX 360 S 4GB SYSTEM KINEKT BUNDLE MODEL 1439
    I nie wiem jaki dysk będzie najleprzy, chodzi mi o 250gb pamięci.
    Czy są jakieś różne modele dysków, czy każdy podejdzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. klik34

    klik34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. ronaldo1405

    ronaldo1405 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. SN@KE

    SN@KE Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie wszystkim, przejże jeszcze te linki:applause:

    A jest tutek, jak przerobić dysk usb żeby działał pod xbox-em trzeba coś rozkręcać. Mam na gwarancji.
    A dysk mam 2T
     
  8. Łukasz Migda

    Łukasz Migda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć sory że się tak wtrącam ale (może to głupie ) nie wiem jak zrobić nowy temat a mam tylko jedno pytanie, natomiast chciałem zakupić oryginalny dysk do slima tylko jak widzę niektóre są gotowe do uruchomienia a niektóre nie, czy to prawda że każdy dysk musi być jakoś przerobiony żeby działał
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie trzeba nic przerabiać
     
  10. Łukasz Migda

    Łukasz Migda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dla czego na niektórych aukcjach na allegro pisze że dysk jest gotowy, sformatowany i podzielony na partycje które są wymagane dla slim, a na innych nie
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tu chodzi o model wd który działa na xboxie kupuj 320gb ,możesz sam przerobić lub kupić nowy taki dysk gotowy
     
  12. ronaldo1405

    ronaldo1405 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. OldPlayer

    OldPlayer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jak jest u slimki ale może jest podobnie jak w grubasach.
    Jak masz ORYGINALNY dysk X360M$ to gdyby Cię nagle naszła ochota nagry ze starego iksa to powinno nie być większych problemów.
    Natomiast dyski przerabiane (np. z PC) lub jakiegoś chińskiego pochodzenia będą stwarzały małe problemy w tej kwesti.
    ???
    Ano dlatego, że oryginał ma dwie partycje: partition 2 (dla starego X) i partition 3 (dla X360). Natomiast wszystkie chinole, albo coś robionego na szybko ma tylko HDD1, i z zabawą grami X1 jest ZONK.
    Oprócz tego jednego feleru ze starym X'em nie zauważyłem specjalnie innych różnic.

    Jeszcze raz powtarzam, że powyższe to tylko moje własne doświadczenie.

    BTW. A niby czego oczekujesz po opisach na aukcjach allegro??? Większość złotoustych sprzedawców szuka frajera i dlatego wypisuje tyle (najcześciej bzdur) licząc na przyciągnięcie uwagi.
    Jeżeli wystawiam coś na aukcji to zachowuję potrzebne przeciętnemu klientowi minimum zgdonie z zasadą - kupujący wie czego mu potrzeba :)
     
  14. Rycha_pl

    Rycha_pl Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    mam takiego twardziela :
    [​IMG]
    czy będzie działał pod Fatem ? czy tez x obsługuje tylko dyski "WD" ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum