1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaki dysk do xbox 360 slim? 320gb? czy 250gb?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rysia96, Październik 9, 2011.

  1. rysia96

    rysia96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chce kupić sysk i mam do wyboru.
    1nowy 250gb z obudową za 160zł
    2używany 320gb bez obudowy za 180zł + 7jakiś gierek typu syrious sam
    który kupić? czy ten 320gb nie jest jakis że n p. jak zainstaluje na nim gre to będzie wolno czytać? więc który lepiej kupic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    W prędkości o ile oba dyski są sprawne nie będzie żadnej różnicy...Jedynie pojemność...moje zdanie jest takie iż 250 Gb to wielkość wystarczająca jak na Xboxa...z drugiej strony na tym drugim dysku masz jakieś gierki a to zawsze przedstawią wartość...
     
  4. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. rysia96

    rysia96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poprawne, czyli? ten 320 jest używany, ''Tak dysk jest uzywany ale 100% sprawny'' tak mi ten typ co go sprzedaje napisał. producent dysku to Western Digital. więc? a jeszcze jedno, jak dysk nie ma obudowy to dobrze będzie się trzymał? nie będzie jakoś latał lub przerywał?
    i jeszcze czy możliwe że dane systemowe zajmuja 20gb? bo pisze że dysk ma 320gb ale po sformatowaniu dostępna pamięć to 297gb? możliwe że az tyle zajmuje system?
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie nie będzie latał, i faktyczna pojemność dysku to 297 GB. Ja mam dysk 120 gb, ale xbox widzi tylko 107 gb.
     
  7. rysia96

    rysia96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo ja kupuje uzywany dysk 320gb i czy jak sie uzywa dysk to on się psuje? tak jak ten typ go używał to może mi przez to teraz wolniej czytac gry?
     
  8. rysia96

    rysia96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo mam gta 4 i jak leci z płytki to teksture wczytuje, a z jak zainstaluje gre na dysku to będzie płynniej?
     
  9. Niver

    Niver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    W to wątpię... gta ma po prostu to do siebie ;s ja mam gta 4 na dysku i tak mi doczytuje tekstury
     
Wczytywanie...

Poleć forum