1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki dysk kupić ? 60 GB, 120 GB ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez burzaa, Wrzesień 26, 2009.

  1. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam wersje arcade mojej konsoli i zamierzam sobie kupić dysk tylko nie wiem jaki(60GB czy 120 GB) Na allegro 60 GB jest drozszy, ale jest tam live na 3 miechy oraz headset (ale to mi nie potrzebne), a słyszałem że jak bede mial dysk 120 GB może mi troche konsola zamulać. Wiec co polecacie :p ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Ja mam 60 Gb nie kupuj poniewaz pozniej przy zmianie dysku nie przeniesiesz archow i savow z 60Gb to nie jest mozliwe podobno inne dyski juz moga przenosic i zaden z dyskow nie powinien zamulac ; ))
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No ja jakoś z 60Gb przeniosłem bez problemu savy więc? A achivement przenoszą się wraz z profilem... Coś Ci się pomyliło ;)
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    danych nie przeniesiesz przez pc-zaden program ci 60tki nie obsluzy.120 i 20 bezpronblemowo z pomcoa pc,transfer kitem kazdy poleci(jednak to wydatek 50zl albo przekret z m$)

    dla kolegi przeniesienie nie ebdzie pewnie problemem bo kupi dysk ktory bedzie mu na edlugo starczal(chyba ze awaria ale to male ryzyko)


    polecam jednak 120,mi 20 przestala starczec jak zaczelem ssac rozne DLC(niektore po 2GB!)

    a kazdy tak samo zamula
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Od razu mówię, że użyłem do przenoszenia savów karty pamięci ;) Jest do dobre rozwiązanie, gdyż w razie czego zawsze mam savy na karcie :) A koszt takiej karty nie jest jakiś wielki. Ja za 256MB zapłaciłem 40zł z przesyłką już
     
  7. qmenos

    qmenos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    z zasady im wiekszy dysk tym lepiej... wiecej gier nagrasz i no technika idzie do przodu juz wyszedl dysk do X o pojemnosci 240 tak ze im wiekszy tym lepiej
     
  8. Krajan

    Krajan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    kup karte pamieci....
    glupie pytanie, wiadomo ze im wiecej tym lepiej, miejsce nie bedzie Ci sie marnowalo...
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    czasami nie da sie przeniesc save z gry na ten sam profil ale na inne urzadzenie(forza 2 problemy,tdu,dmc4 u qmpla) wiec najlepszy PC do tego-wsio zadziala
     
  10. Tomek2009

    Tomek2009 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja słyszałem że ma wyjść z CoD MW2 dysk 250 chyba się skuszę:)
     
  11. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jednak chyba kupię dysk 120 GB :)
     
  12. JakubG

    JakubG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakiego chcesz dysku to zależy od Ciebie, czy dużo gier będziesz instalował.
    Tak. Będzie edycja specjalna z owym CoD z 250 GB. Będzie też z jakąś samochodówką.

    A co do dysków. To nie zauważyłem, aby któryś zamulał.
     
  13. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    kup 120 Gb im wiecej tym lepiej a 250 Gb napewno bedzie cena wygorowana wiec nie czekaj biez 120 ; ]]
     
  14. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Z Forza 3 będzie też dysk 250gb.
     
  15. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wiem że za 250GB będzie wysoka cena pewnie bo to nowosc, wiec zamowie raczej 120 :) Dzięki za odpowiedzi : )
     
  16. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    jeśli chcesz koniecznie to oczywiście 120 ;d
    najwięcej pojemności, wszystko Ci się zmieści, osobiście mam 60 i zostało mi 20 parę giga ale nie narzekam
    sam się zastanawiałem nad 120 ale wolę poczekać aż wejdzie 250 bo wtedy cena 120 pójdzie ostro w dół ;d
     
  17. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    łykaj 120GB

    dane da się zgrywać z każdego dysku, najprościej jest zrobić obraz HDD od xboxa i przywrócić go na dysk 120GB ja osobiście nie próbowałem ale dochodzą mnie takie słuchy
     
  18. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    obrazy odpadaja,trzeba recznie-ja obraz na 120 przywracalem(z 20) to mi w konsoli pokazywalo ze mam 20stke,po formacie w konsoli 120..wiec pewnie jakies pliki sie kopiuja niechciane;]


    btw-ja mam 250gb bevs za 170zl kupiony wiec dla mnie wisi,jak cos to przerobie se na 250 ale narazie mi 120 styka,polowy nawet nie zajmuje
     
  19. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ta 250-tka(dysk) wychodzi wraz z wyjściem MW2 ? I o co wam chodzi z tymi obrazami bo nie kumam :p
     
  20. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym CI zalecil poczekac az wyjdzie 250 gb, wtedy cena 120 sporo spadnie :>
     
  21. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie chyba poczekam tylko kiedy wychodzi 250GB ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum