1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki dysk zewnetrzny do xboxa 360 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez shy123, Listopad 17, 2013.

  1. shy123

    shy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki dysk w miare tani i dobry zeby troche posluzyl ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Najlepiej kup z WD aby można było przerobić do xboxa.
     
  4. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Czy konsola ma RGH ? Jeśli nie to szukaj dysków dedykowanych dla konsoli, inaczej będzie widziała tylko 32gb.
     
  5. shy123

    shy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak konsola bedzie miec RGH - jeszcze nie kupiona ale pytam bo bede odrazu kupowala dysk..
     
  6. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Najlepiej kup sobie dysk 2,5', wtedy nie będziesz miał dodatkowego zasilacza jak w przypadku większych dysków. Pojemność zależy już od tego ile masz pieniędzy. Myślę, że nie warto kupować powyżej 1 TB, bo i tak nie będziesz we wszystkie gry na raz grał.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  7. shy123

    shy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej dzieki a jakas firma np WD albo cos w tym stylu ?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    WD to dobra firma, napewno dużo lepsza od takiego SEAGATE..

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  9. shy123

    shy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.A czy trzeba go jakoś sformatować pod xbox 360 slim 360 RGH?
    2.Po wrzuceniu gierki na dysk trzeba ja jakoś zainstalować ?
    Z góry dzięki.
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, format do fat32, najlepiej programem FORMATGUI na pc.
    Gry w formacie GOD lub XEX poprostu kopiujesz na ten dysk i tyle.

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  11. shy123

    shy123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. atey84

    atey84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam,
    jakiego dysku zewnętrznego będzie można w pełni używać do komputera i xboxa? Czy do każdego sprzętu muszę mieć dedykowane dyski czy mogę kupić jeden? Jak tak to jaki polecacie? Pozdrawiam
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli nie masz rgh to musisz kupić dysk do konsoli i do pc osobno.

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  14. atey84

    atey84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, no właśnie nie mam rgh bo myślę korzystać z Golda. Tylko żeby pobierać jakieś gry potrzebuję dysku. Dzięki za szybką odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum