1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki dysk?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez furman11, Listopad 5, 2008.

  1. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Witam mam problem czy opłaca się jeszcze kupować dysk 20 Gb czy lepiej już 120 Gb??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jaki dysk?

    Masz jeszcze do wyboru 60gb. Ja bym poskładał sobie 120gb.
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jaki dysk?

    Tak, tylko czy wykorzystasz te 120gb :) bo kupowanie dysku po to, zeby miec te 120 gb a zajmiesz ttlko te 30-40gb to nie lepiej kupoc jednak 60? 120 podobno poszly w gore.
    Ps
    Ile gb wykorzystales furman ?
     
  5. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jaki dysk?

    Ja bym wykorzystał spokojnie. Durzo dem ciągne. Zgrałbym sobie gierki... A nie pisałem o kupywaniu 120gb od M$ tylko o składaniu z WD ;D
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jaki dysk?

    hmm...A c oto znaczy?:p
     
  7. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jaki dysk?

    Kupujesz dysk do lapka WD z serii BEVS, wkładasz do obudowy starego dysku, flashujesz go tak, że "białas" widzi dysk z ELITE i cieszys się 120gb za cene nie całe 2x większą niż cena 20gb dysku
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jaki dysk?

    a za ile taki dysk? :D To lepiej premium 60Gb czy Arcade + WD?
     
  9. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Odp: Jaki dysk?

    Bo mi bardziej chodzi o nowy Dashboard. Czy kupować dysk czy mi starczy ta 20. Bo ja będe grał na kopiach czyli piratach :p. I jak teram jak gram na piratach i dogrywają mi się tekstury to jak kupie dysk nawet 20 to ten problem zniknie??
     
  10. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Jaki dysk?

    Na pytanie, czy wystrczy Ci dysk 20 GB czy potrzebujesz większy,musisz odpowiedzieć sobie sam, Drogi Przyjcielu :). To,że bedziesz grał na piratach nie oznacza, iż musisz mieć wiekszy dysk. Ja wybór nowego dysku uzależniłbym od jednego ważnego czynniku: jakim jestes graczem? :) czy gry odpalasz na chwile i zmieniasz tytułu po pol godziny grania,czy moze cieszysz się tytulem na maksa nie patrząc jedynie na nabijanie gametarga :). Mi osobiście wystarczyłoby 20 GB, dwie gry moga się na nim zmieścić,przechodzisz jedna,kasujesz,wgrywasz następną :) zastanów się nad tym sam bo nikt Ci nie powie co lubisz najbardziej i jakie masz priorytety grając na konsoli :)
    Co do problemu dogrywania tekstur, poczytaj troche o tym na forum ale dysk powinien to ograniczyć w znacznym stopniu :)
    Pozdrawiam i milej zabawy z grami, bo to chyba najwazniejsze!!
     
  11. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Odp: Jaki dysk?

    Dzięki wydaje mi się jednak ze 20 wystarczy.
     
  12. EnZ00

    EnZ00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    Odp: Jaki dysk?

    tak moze ograniczyc dogrywanie tekstur ale nowy Dash znacznie poprawia
     
  13. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Odp: Jaki dysk?

    Ale nie wiadomo czy ten nowy Dash nie będzie potrzebował oryginalnej płyty żeby uruchomić grę.:/
     
  14. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jaki dysk?

    Ludzie czy wy nie widzicie tego dupnego banera na forum? "Nowy DASH! Ściągnij! Zainstaluj! Zobacz!". Wystarczy kopia w napędzie.
     
  15. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jaki dysk?

    Jak to się mówi, kopia zapasowa . ;D ;D ;D
     
  16. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Odp: Jaki dysk?

    Ale co z z tego jak ściągne i zainstaluje jak później nie idzie tego usunąć.
     
  17. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Jaki dysk?

    Rzecz w tym,o ile sie nie myle,że ten dash idzie usunąć z konsoli po zainstalowaniu. Przeczytaj proszę dokładnie temat z banera u góry strony, tam powinno to być dokłdnie opisane. A jak nie,poszukaj na forum bo gdzies napewno jest :)
     
  18. gotenn

    gotenn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki dysk?

    czy za te dyski samoróbki microsoft może zbanować konsolke ? ???
     
  19. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  20. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jaki dysk?

    Jedni mówią, że tak jeni, że nie. Ale niby czemy M$ miałby banować ludzi za darmowe oprogramowanie? tracąc przy tym ludzi płacących za GOLD'a?
     
  21. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Odp: Jaki dysk?

    opłaca się kupować ten dysk
    http://www.allegro.pl/item478092920_dysk_xbox_360_120_gb_kieszen_komplet.html
    i czy bedzie działał z tym nowym dashem
     
Wczytywanie...

Poleć forum