1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki Dysk ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pnwelo, Listopad 23, 2010.

  1. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    Jaki dysk można dokupić do Xboxa 360 (Falcon) żeby działał ??

    jakieś linki do allegro mile widziane
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
  4. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    chodzi mi o dysk takie zewnętrzny czy jaki kolwiek będzię działał ?? nie orginalne do X
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kazdy pod usb ale wykorzystasz tylko 16gb
     
  6. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bez sensu kupowac dysk 20 GB tam sie nawet 3 gry nie mzieszczą
     
  7. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    jak juz kupowac to lepiej dorzucic troche kasy lub poczekac i zaoszczedzic na minimum 60 lub 120 ;] zobaczysz... kupisz sobie 20 i bedziesz zalował
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jak kupi 60gb i 120gb też będzie żałował lepiej dać trochę więcej kasy i mieć 250gb oto link Dysk 250GB do Microsoft XBOX 360 kompletny NOWY (1333978749) - Aukcje internetowe Allegro a 120gb jest tylko ok 40 zł tańszy http://allegro.pl/dysk-120gb-do-microsoft-xbox-360-kompletny-nowy-i1328629046.html jaki w tym sens nawet dziecko z I klasy podstawówki widzi większą korzyść 250gb. Trzeba jeszcze zaznaczyć że na dysku 120gb jest ok 106gb-107gb a na 250gb ok 228gb nie wiem ile jest na 60gb ani na 20gb ale na pewno zdecydowanie za mało na dysk 60gb wchodzi ok 7 gier a na 250gb ponad 40.Daje do myślenia ;p

    Na dysku zewnętrznym możesz przechowywać muzykę zdjęcia itp. Jeśli chodzi o gry widzi max 16gb podobno po jakichś przeróbkach z partycjami widzi 32 ale nie wiem dokładnie kiedyś taki temat mi się gdzieś obił o uszy.
     
  9. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    na 20 Gb jest 13 gb nie całe,,,


    Dzięki wszystki chyba zoapatrze sie w 250.
     
  10. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Ja mam 60gb u siebie i połowę miejsca wolnego. Muzyki nie trzymam na X'ie, filmów też. Gry mam 3 zainstalowane bo jednocześnie i tak nie gram w więcej. Ale to taka moja opinia tylko
     
  11. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tam mam 20GB zainstalowane 2 gry w ktore gram jednak to za malo myśle ze wystarczający to 60gb dla maniaków 120gb
     
  12. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Najbardziej korzystnym zakupem jest 250gb WD na Allegro można mieć za śmieszne pieniądze w cenie orginalnego 60gb więc za bardzo nie ma się co zastanawiać podkreślę że Xbox widzi takie dyski jako orginalne M$ a czasami dysku WD są nawet szybsze od standardowo montowanych polecam takom opcje ponieważ jest przetestowana sam używam i spisuje się znakomicie mam zainstalowane 10 gier i wolne ok 170gb czyli mam jeszcze spory zapas mogę nawet zainstalować wszystkie moje 40 gier bo ok. tyle się mieści na takim dysku
     
  13. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    dobra bo nie dostałem konkretnej odpowiedzi, pytanie moje brzmi tak czy da rade zwykłe hdd jaki mam w komputerze podpiać przez kabel (jeśli tak to jaki kabel??) do xboxa i zgrywać gry na ten dysk i czy będzie on działał ? czy musze kupowac dysk oryginalny do xboxa, i czy mozna też podbiąc taki hdd Usb typu co koleżka wyżej pisze
     
  14. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
  15. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    chodzi mi czy da rade podpiąc normalny dysk przenośny nie do XBOXA albo Normalny dysk co mam w komputerze ??
     
  16. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    tak ale firmy BEVS jak to zrobić jest na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum