1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki flash do tego napedu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez intense, Maj 2, 2011.

  1. intense

    intense Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Wlasnie rozebralem mojego XBOX'a 360 Arcade i na napedzie pisze MODEL: TS-H943 designed by Toshiba Samsung Storage.
    Jakiego flasha do niego wgrac? Jaki jest najnowszy?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. intense

    intense Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dasha sie wgrywa oddzielnie? 2.21 obecnie najnowszy?
     
  5. intense

    intense Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki LT bedzie najnowszy do tego napedu? skad pobrac? Czy wtedy Fable III pojdzie?
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Z tego co wiem to na samsungu nie trzeba wgrywać AP 2.5 bo na razie go nie obsługuje , wgraj LT i wszystko bez patchowania ci pójdzie
     
  7. intense

    intense Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obecnie mam juz zflashowanego xboxa ale nie wiem jakim softem. Mortal Kombat np mi chodzi, a Fable III nie chce. Instaluje sie poprawnie na dysku, a podczas uruchomienia jest czarny ekran i po chwili, ze nie moze czytac plyty. Wypalalem juz 2 razy i jest identycznie. Czy to jest od tego, ze jest stara wersja FW?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ciekawe czy nie miał podmienionego napedu....
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  10. intense

    intense Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    do samsunga mozna tylko lt zwykle bo innego nie potrzeba
     
  12. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Spoofa kolego miałeś. To teraz pakuj do konsoli Liteona albo BenQ i wgraj LT+
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    albo hitachi 78/79
     
  14. xRazielx

    xRazielx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    po przeczytaniu tego tematu wydaje mi się ze wiem już co muszę zrobić ,no ale dla pewności nie zaszkodzi zapytać.Otóż mam xbox360 elite przerobiony (napęd samsung wymieniony) czy jedynym wyjściem żeby zagrać sobie w np Halo Reach(pirat jak i oryginał nie działa) to wymiana napędu na lite-on i wgranie LT 1.1+?

    oraz drugie pytanie mam stary napęd z konsoli "Philips & lite-on" (został wymieniony na samsunga przez osobę która robiła przeróbkę) nadaje się on na wgranie LT+ ? czy muszę kupić nowy napęd?
     
  15. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wgraj klucz do napędu "Philips & lite-on" spoof na LT + 1,1 i wszystko będzie chodzić.
    Nie zapomnij nagrać gier wg. poradnika AP 2.5 .

    Samsung LT + .
    Liteon LT+1,1.
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na samsunga nie ma lt+...zwykle LT wystarcza
     
  17. xRazielx

    xRazielx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, wielkie dzięki za odp. wyjdzie nowe LT to biorę się za przeróbkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum