1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki FW ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zysiak, Marzec 20, 2012.

  1. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam Lite-On DG-16D2S FW Ver. 74850C. Dash na konsoli to 2.0.7371.0. Jaki LT wgrać Lt+2.0 czy może LT+ 3.0. Mam druga konsole na której mam Lt+ 2.0. Jak będzie z grami które mam wypalone pod LT+ 2.0 jeśli wgram LT+ 3.0 ? Jakie wersje wybrać bo sciągnełem paczkę LT+ 3.0 a tam pełno różnych FW i nie wiem który mam dobrac do swojego dasha i wersji napędu :|
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Szkoda konsoli, zrob jtag.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    JF powinien sam dobrać Ci FW pod napęd ;)
    a 3.0 pod Twoj naped to ten plik:
    LTPlus-0251-v3.0.bin
     
  5. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za szybkie odpowiedzi ! Co do JTAG to chyba zajęło by mi to dłużej i trudniej to wygląda niż wgranie LT+. A jak z grami ? Czytałem że na LT+ 3.0 sa jakies kłopoty z odpaleniem gier nagranych na LT+ 2.0 ?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    gry xgd3 i xgd 2 z ap.2.5 musisz ponownie wypalic bo te pod 2.0 nie rusza na lt 3.0
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Jesli wgra lt 3.0 na dashu 7371 to wyskoczy e66. Aktualizuj dasha i wgraj lt 3.0

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum