1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki ihas i mostek USB IDE/SATA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez markus9292, Październik 13, 2013.

  1. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Witajcie

    Jaką nagrywarkę ihas polecacie i jaki mostek? Mam laptopa i jakoś tego ihasa musze podłączyć :) Chcę dziś to zamówić dlatego potrzebuję najlepszego towaru :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
  4. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Ihasa bez problemu zflash.uje przez mostek? :)
     
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Tak bez problemu rowniez tak robilem co do ceny ihas zdrozal 2 tyg temu placilem 75zl na chwile obecna w tym samym sklepie 129zl

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    Ja mam ten mostek co pokazany jest wyzej i bez problemu poszedl flash. Ale chyba bede sprzedawal nagrywarke z mostkiem bo zalozylem RGH.
     
  7. markus9292

    markus9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Ile byś chciał za komplet? :D i ile czasu już to masz :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum