1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki internet wybrac??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez FanXbox2, Sierpień 6, 2008.

  1. FanXbox2

    FanXbox2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szukam jakiejs dobrej oferty internetu.Interesuje mnie cos co bedzie kosztowac do 70zł miesięcznie.chodzi mi o taki internet do XBl aby niebyło lagów itp albo np takiego czegos jak w gta 4 ja strzelam na multi do jakiegos faceta a strzały dolatują po chwili.

    Ps . I łatwy do podłączenia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Andrzej92

    Andrzej92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2007
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Ja polecam neostrade, ponieważ ma stałą prędkość (choć nie wiem jak z XBL), ale powinno być ok ;)
     
  4. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jaki internet wybrac??

    A ile razy mozna walkowac, ze lagi maja gowno wspolnego z predkoscia internetu?! To zalezy od pingow, przez wysokie pingi macie lagi... nawet jakbyscie mieli 20Mb a liche pingi to lagi i tak miec bedziecie... Najlepiej sobie wejsc na jakies forum ISP i poczytac opinie uzytkownikow, jak sprawuja sie usluga sieciowa w danym rejonie Polski, jest tam mase graczy pytajacych wlasnie o takie rzeczy. Internet to tez zrodlo wiedzy, a nie tylko gg. :eek: Chcesz neostrade? Znajdz jakies forum i sobie poczytaj jakie ludzie maja pingi np. w Twoim miescie...
     
  5. shenmue23

    shenmue23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Ja też polecam Neo. Jak żyje i mam ją tyle lat to żadnych problemów!!
     
  6. seba660

    seba660 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
    Odp: Jaki internet wybrac??

    JA polecam internet Radiowy( Nie mam zadnych lagow), polecam tez UPC(kuzyn ma i rowniez bez lagow granie na Live)
     
  7. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Jaki internet wybrac??

    To masz farta bo ja mam radiówke płace 55zł i jest tak za dnia skacze max 35k a za nocy od 20 8k i lagi tragiczne
     
  8. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Ogolnie radiowki w ogole nie nadaja sie do gry online, trzeba miec wyjatkowe szczescie,ab trafic na dobra radowke, co jest z reszta wielka zadkoscia.
     
  9. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Jaki internet wybrac??

    A jak oceniacie neti tą promocje 4mb za coś 60zł
     
  10. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Dziala tak samo jak tepsa, bo wszystko idzie tymi samymi kablami. Wiec odwiedz jakiegos sasiada, ktory ma netie/tp czy tam inne takie na kablu od tp, sprawdz sobie transfery i pingi.

    P.S.
    Nie lepiej chello/upc live? 10Mb za 89zl, do tego zawsze max transfer i super pingi. ;)
     
  11. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Ale jak zarazie neo mi odpada nie podłączą a chello raczej na wsi nie instalują zostaje mi syfna radiówka od firmy Giga :p czyli ile złapie tyle mam od 8 do 70 :-\
     
  12. miszczyn

    miszczyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jaki internet wybrac??

    UPC jest najlepsze kiedyś było coś 4mb za 40zł chciałem sobie założyć ale w moim bloku z resztą jak w większości w Warszawie można mieć tylko Aster z sieci kablowych.A Aster jest do dupy za przeklinanie odłanczają neta i trzeba znowu płacić za podłączenie internetu.Więc nie wiecie gdzie moge znaleść 2 MB do jakis 70 zł tylko tak żeby nie trzeba było zakładać telefonu domowego?
     
  13. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Co ty gadasz ja mam aster i nic sie nie dzieje place 80 zł za 10mb.Nie wiem kto ci naopowiadal takich glupot ???
     
  14. septem

    septem Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Moja porada jest taka: jak masz telefon w tepsie to zamow wywiad techniczny- jak przysla technika to powiedz mu zeby sparwdzil jaka przepustowosc na twojej linii pojdzie tylko, zeby koniecznie byl tryb fast- jak jest slaba linia to puszcza ci tryb interleaved i bedziesz mial lagi takie, ze o grze na live mozesz zapomniec.

    ps. @cux, to ze netia i tepsa maja po tej samej linii, to niekoniecznie znaczy ze jakosc sygnalu bedzie taka sama. Z tego co wiem netia moze miec dalej swoja stacje i tlumenie moze podskoczyc.
     
  15. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Jaki internet wybrac??

    Jednego nie rozumiem dokoła mnie 2 sąsiadów mieli neo a umie lipa ostatnio zauważyłem ze skrzynka nie daleko mnie jest troche inna niż zwykle tzw stara :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum