1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki ixtreme wgrać

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez edi555, Styczeń 14, 2010.

  1. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witm mam obecnie wgrany ixtreme 1.4 na napedzie samsung jaki ixtreme wgrać ixtreme 1.6 non stealth czy 1.6.1 dodam że niekture gry spatchowałem te nowsze aby działały na flashu 1.4 czy ixtreme 1.6 non stealth bedzie odpowiedni aby grać w te gry co do tej pory patchowałem i czy ten flash jest stabilny i wszystko na nim śmiga i czy na tym właśnie flashu wystarczy gierke nagrać czy trzeba coś jeszcze dodatkowo dogrywać chodzi mi głównie o nowe gry z wawe 4 prosze o odpowieć bo naprawde niewiem co mam zrobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    proponuje ci opcję 1.6 non stealth .wszystko powinno chodzić,te spatchowane jak i najnowsze.
     
  4. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy on jest stabilny
     
  5. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    iXtreme 1.6 NS jest dobry do grania offline. Jak podłączysz Xboxa z iXtreme 1.6NS do Live'a to ban gwarantowany.

    PS. Zacznijcie czytać FAQ/podobne tematy, których jest multum.
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    Tego do końca nie wiem,gdyż nie posiadam tego ixtreme w konsoli,poczytaj na forum na ten temat,coś sie na pewno dowiesz.Ja mam ixtreme 1.6 do odpalenia nowych gier używam activate iso,nie muszę gier patchować a i stare też spatchowane na poprzedni ixtreme 1.4 tez mi dzialaja dzieki activate iso,wiec to też jest dobry ixtreme.
     
  7. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytałem i nic ciekawego sie nie dowiedziałem mam zbanowaną konsole w jednym z tematów na samym poczatku jest napisane że z 1.6 none stealth jest wszystko OK a czytając dalsze odpowiedzi już tak dobrze nie jest bo wystepują jakieś tam błedy dlatego założyłem ten post aby sie upewnić czy ta wersja jest stabilna czy nie
     
  8. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    po co ci wgrywac nowszego ix zmieniasz wave i grasz chce ci sie bawic z active.iso zostaw tak jak jest ja mam 1.5 i nie mam zamiaru zmieniac
     
  9. edi555

    edi555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak przerobie na 1.6 none stealch to będe musiał używaćactive.iso
     
  10. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Nie na NS nie używasz active.iso ani patchy (każda gra ci pójdzie)

    Natomiast jak wgrasz zwykły 1.6 to wtedy trzeba active.iso
     
  11. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Mój kumpel ma 1.6 Non stealth i nie potrzebuje activate.iso. Powiedział mi że wystarczy tylko przerobić na Wave 3 i po kłopocie :)
     
  12. livingfear

    livingfear Guest

    Jeżeli się ma 1.6 Non stealth to nie przerabia się gier na żadne wave3.
     
  13. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    ja mam ix6 i wszystko ladnie mi smiga kazda gra z patchami i bez patchy sciagam wypalam i gram :)
     
  14. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    "ix6" to masz w *****, że się tak wyrażę... Jeeezu ludzie nauczcie się po polsku pisać.
    Nie masz żadnego "ix6", tylko jeśli wszyściutko Ci chodzi to masz "iXtreme 1.6 Non Stealth" w skrócie "ix1.6 NS", a nie jakieś "ix6"... ŻENADA...
     
Wczytywanie...

Poleć forum