1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki jasper?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ololol, Czerwiec 7, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Hej,

    chce zrobic aktualizacje dasha i sprawdzic jaka mam wersje jaspera. w FAQ pisze, zeby wejsc do ustawien konsoli -> zarzadzanie pamiecia. Jednak jak wchodze do ustawien konsoli, to nie mam takiej opcji jak zarzadzanie pamiecia. Mam jedynie Pamiec masowa w menu glownym opcji. Jak sprawdzic tego jaspera?

    Pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wejdź w zakładkę pamięć masowa i sprawdź.
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na odłączonym dysku od konsoli wyświetli Ci się ilość miejsca jeśli będzie brak to masz 16mb jeśli więcej odpowiednio 256 lub 512. Skoro masz rgh ( o ile masz ) to odpal xella i zgraj nand przez niego zobaczysz ile będzie plik ważył.
     
  5. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    dzieki. czyli jak w pamiec masowa nie mam nic = jasper 16. jeszcze jedno - co moze byc nie tak jesli odpalam xella, wyswietla mi sie moje IP, wklepuje je do przegladarki i nic - blad serwera, timeout. o co moze chodzic?

    // EDIT - czy moze problemem byc to, że posiadam kabel normalny? nie skrosowany?

    wybaczcie za double posting ale podbijam bo chyba temat umarl?

    Edytuj posty - Jabar
     
  6. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Podłaczenie do Xella nie działa chyba przez kabel, tylko przez router (numer IP przydzielany przez router)
    Xell nie pobierze przy starcie IP z PC, tylko wyświetla jakiś kosmos
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum