1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaki kabel kupic do monitora lcd ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maryd, Listopad 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Maryd

    Maryd Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak w temacie . Mam swoje 4 przykladowe typy .. a wiec:

    Kod:
    http://www.allegro.pl/item805382866_kabel_vga_x360_lcd_monitor_zloty_robson.html
    
    http://www.allegro.pl/item797039454_kabel_gold_do_xbox_360_vga_hd_av_pozlacane_koncowk.html
    
    http://www.allegro.pl/item804575855_kx1a_kabel_xbox_360_vga_hd_av_obraz_crv_lcd_plazma.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup jakiś porządnej firmy bo jak widziałem obraz u kolegi na kablu za 20Zeta to syf że chej ,brat ma bigbena i wygląda ok żadnych zakłóceń obrazu
     
  4. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    nie przesadzaj..............po co ma przeplacac za FIRME.......jdz przeszedlem na HDMI to uzywalem tych kabli z linkow wyzej ..mialem kabelek za 15 zl... i mialem super jakosc obrazu jak na te kable... kolega mial BIG BENA a u mnie roznicy nie zauwazyl na moim kablu...zwykly z "pozłacanymi" koncowkami
     
  5. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale HDMI to nie VGA, choć z VGA tez nie ma powinno być zakłóceń bo to nie AV.
     
  6. nozdormu

    nozdormu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    żagań
    jak vga to nie kabel za 20zl tylko big ben. sam mam no-name i obraz jest badziewny... lepiej kup big ben vga.
     
  7. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    czyli jest mega roznica miedzy kablem hdmi za 20 zl a za 100? bo nie wiem jaki kupic ( komp - tv lcd) bo do xboxa juz mam ;]
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum