1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki kabel optyczny??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzala27, Grudzień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. grzala27

    grzala27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pytanko jak w temacie czy roznica w cenie przeklada sie na jakosc przesylanego syg.?? czy wystarczy jakis kabelek za 30-40zl dlugosc okolo 1m-1,5m
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wydaje mi sie ze tak jak w przypadku kabli hdmi nie warto przeplacac bo nie zauwazysz roznicy.
     
  4. grzala27

    grzala27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hdmi mam za 49 zl i nie bylo roznicy miedzy takim za 150zl nie wiedzialem jak to sie ma do optyki bo co do coaxiala to roznica jest napewno
     
  5. grzala27

    grzala27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co oprocz kabla musze kupic zeby podlaczyc konsolke pod kino
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Oj nie. W optyku jest różnica i to spora...

    Co do tego co kupić jeszcze: mozesz jeszcze audio adapter
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    że jak ?? chodzi ci o kiepskiej jakości wtyki ??
     
  8. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    A może masz wyjście optyczne w tv?Wtedy tv podłączasz pod piec i 5.1 gra.
     
  9. grzala27

    grzala27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie posiadam amplituner av onkyo 805 i xboxa arcade to moze doradzicie jakis kabelek i adapter zeby to wszsytko polaczyc
     
  10. loopguru

    loopguru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  11. grzala27

    grzala27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bedzie czasem wtyczka przeszkadzac w podlaczeniu hdmi??
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Specjalnie to się kupuje, żeby nie było problemu...

    Sam mam tak podłączone
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum