1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki kabel potrzebny do ....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dwd, Kwiecień 28, 2010.

  1. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Na wstępie chcę powiedzieć, że się na tym kompletnie nie znam, więc jak coś będziecie tłumaczyć to jak jałówce na granicy.
    Zamierzam kupić na wakacje X'a i nie wiem jaki kabel będzie mi potrzebny, aby go podłączyć do monitora.
    Następne pytanie brzmi, czy nie ma kabla który umożliwia podłączenie do lapka bo mam 17' i o niebo wygodniej by było niż z monitorem. Szukałem po necie trochę, ale strasznie na około to robią.
    PS Jedźcie sobie po mnie, ale odpowiedzcie na pytanie proszę.

    ////edit dobra w czekając na odp. przeczytałem w faqu
    jeśli ktoś jednak coś wie więcej to proszę o wskazówki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    żeby podłączyc do monitora potrzebujesz kabel VGA - szukaj na alleg...

    [​IMG]


    nie da sie podłączyć do laptopa żeby na nim był obraz
     
  4. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak odpowiednia jeżeli masz wtyk VGA (z bolcami),ale poszukaj lepiej bo są tańsze :)
    ale pytanie jest takie jaki masz ten monitor ?
    bo można np. podłączyć jeszcze przez kabel HDMI lub DVI
     
  6. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poszukam poszukam. podałem tylko przykład.
    Monitor ma tylko wejście na prąd no i to prowadzące do kompa.
    czy chodziło Ci o jakieś parametry? jeśli tak... to nie mam pojęcia, chyba że powiesz mi gdzie sprawdzić mogę.

    A skoro już jesteś... to co myślisz o tym zestawie i ile może wyciągnąć na licytacji?
    http://allegro.pl/item1018700287_xbox_360_arcade_2_pady_i_dodatki.html
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ponieważ jest to konsola która nie ma hdmi ,jest to jakaś stara wersja omijaj z daleka :)
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ta konsola to na śmietnik. Nie ma nawet HDMI.

    edit:qazimodo szybszy:D
     
  9. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ta konsola jest ok ? Jak na moje potrzeby.

    Zależy mi na konsolce przerobionej tak, żeby najnowsze tytuły chodziły, 2 pady, HDMI, planuje przejść to co mnie interesuje (Obliviony, dragon age, fable, riseny, niery, halo, gta i licze na to, że wyjdzie Gothic 4) i po wakacjach sprzedać. Może być nawet zbanowana. Podaje opis, bo od czasu do czasu bym podrzucał tu coś, żeby poddać ocenie, bardziej doświadczonych kolegów. Bo jak wspomniałem na pocz. jestem laikiem w konsolach.

    I jak myślicie ? Nie ma HDMI. Jak wielka jest to wada ?
    Xbox 360 BAN 20GB +2 pady +10gier +PILOT+GRATISY!! (1018715983) - Aukcje internetowe Allegro
     
  10. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie sam brak HDMI jest tu ogromną wadą, ale to, że konsola bez HDMI jest po prostu stara. Xbox'y przed płytą główną Falcon były strasznie awaryjne. Jednak Falcon to też pewny RRoD po pewnym czasie, więc najlepiej kupić kosolę z płytą główną Jasper - najnowszą, praktycznie bezawaryjną.
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ta konsola z drugiego linku również nie jest warta uwagi ,jest to stary awaryjny model
    szukaj konsoli z 2009 roku z hdmi na płycie głównej Jasper ,czasem można trafić na okazję
    lub w supermarkecie kup nową arcade za około 599,- w promocji - w tym przypadku masz gwarancję
    lepiej dołożyć parę zł niż później ciągle naprawiać
     
  12. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Ten jest ok ale lepiej jak byś dokupił dysk x wtedy tak głośno nie chodzi i czytnik nie dostaje po du**
    pzdr
     
  14. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. dwd

    dwd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    up!
     
Wczytywanie...

Poleć forum