1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki kabel??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nemo7, Wrzesień 3, 2012.

  1. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Jako że mój temat został usunięty z działu "dla świeżaków" zakładam taki sam w tym dziale (info dla moda, jak zakładałem temat w dziale dla swiezakow bylem jeszcze "swiezakiem", i to na tyle tlumaczeń

    Jakim kablem najlepiej podłączyć xboxa pod telewizor?
    Z tego co sie orientuyje HDMI ma najlepsza jakoś , ale niestety mam jedno HDMI w TV pod ktore jest podlaczony dekoder. Jaki kable kupić do podlaczenia xboxa? 5x cinche? vga +2 x cinch? Bo chyba euro calkiem odpada na jakosci?
    Z konsolą miałem kabel component z 3x cinche taki jak tu --> http://allegro.zapodaj.net/thumbs/0397216c9da3.jpg
    Jednak jakoś tego kabla mnie przeraza.. to jest bardzo uboga wersja jakości obrazu..:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to co masz na zdjeciu to kabel COMPOSITE on ma 3 chinche i jest do bani, masz 2 wyjscia albo kupic taki switch HDMI albo kupic kabel COMPONENT czyli ten z 5 chinchami o ile twoj telewizor ma takie wejscie, jakosc jest tylko minimalnie gorsza od HDMI
     
  5. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    No i teraz wszystko chyba jasne, tak jak polecacie zainwestuje w rozdzielacz hdmi. Jednak jak już mam coś kupować to zainwestuje w ten rozdzielacz. To wnioskuje z tego ze MS daje bo daje kabel do podłączenia z TV. A jakoś do bani.. Jakby nie mogli dołożyć kabla HDMI albop tego z 5 cinchami. To już do takich dekoderów telewizyjnych za stowe rzucaja w zestaw kabel hdmi. .
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Kabel HDMI był dołączany do Xboxa 360 Elite. Najlepszą jakość uzyskasz podłączając Xboxa 360 przez HDMI więc zainwestuj w rozdzielacz :)
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    mam elite i zadnego kabla nie bylo w zestawie, hdmi trzeba bylo dokupic
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Chwilę czasu MS dawał hdmi 1,4 do konsoli.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    I problem rozwiązany. Jako, że najlepsza jkośc potierdzona jest przez kabel HDMI, zatem postanowilem przy nim zostac i zainwestowac w switch hdmi na 4 porty. Teraz wszystko ładnie śmiga w jakości HD na moim sprzęciku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum