1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki laptop polecacie??

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez Boll, Styczeń 8, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Siema, potrzebuje jakiegoś lapka ( coś może nowszego ). Robie rgh i lt na konsolach na stacjonarce ale postanowiłem w końcu kupić lapka, możecie coś polecić?? Nie ma on być jakiś wypasiony ze procek i7, 16gb ramu czy jeszce nie wiadomo co, poprostu coś takiego średniego i nie drogiego ( cena +/- 1300 może więcej ).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Rozumiem że używka? Bo nowego w tej cenie nic sensownego nie dostaniesz

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
  4. klich91

    klich91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno używka bo w tej cenie zwykły procek AMD pewnie będzie . Używany to średniej klasy dostaniesz coś. Zależy czego oczekujesz :)
     
  5. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  6. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    To co znalazłeś jest do du... jak chcesz nowego to dołóż jeszcze z 500zł, żadne AMD ani nic niżej z Intela niż i3 nie jest warte zakupu.
    A jak nie możesz dołożyć to szukaj używek na i5 I badź II generacji. Co do samej marki to Lenovo jest OK ;)

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
  7. Saato

    Saato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadzam się jw. Lepiej kupić Intela minimum i3. procek , i zwracaj uwagę na kartę graficzną podobno Intel HD 4000 jest słaba a widziałem że dużo laptopów posiada taką kartę.
     
  8. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Intel HD4000 to grafika zintegrowana w i5/i7 Iva Bridge i i3 Haswell. Jak na integrę jest b.wydajna

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
  9. vittov

    vittov Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak zdecydowałeś się na coś ? Może i wydajna ale ja bym wolał Ge Force 1GB lub 2 Gb zamiast Intela , według mnie lepsza.
     
  10. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Ilość pamięci nie ma znaczenia, a sam znaczek nV też nic nie da.

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
  11. Mlody96

    Mlody96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Dołóz z 2-3 stówki i poszukaj cos z Lenovo z seri G500 albo Z570
     
  12. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1284
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    LT i RGH nie ma w zasadzie żadnych wymagań odnośnie wydajności, więc zrobisz to nawet na laptopie za 400-500zł.
    Ale skoro chcesz wydać ok. 1300zł to poszukaj z i5 i jakimś GeForcem. \
    Może taki Asusik za 1150zł (według mnie nawet całkiem całkiem jak za lapka za 1000zł z hakiem) :
    Asus K53SV 8GB DDR3, i5, 500GB + dodatki (3906806751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    Od razu napiszę że to nie mój laptop ani żadnego mojego znajomego, tyle że wpadł mi wczoraj w oczy jak szukałem dla ojca jakiegoś używanego laptopa
     
  13. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Moge potwierdzic ze karta robi swoje , fakt ze w laptopie mam druga GForce 740M chyba zintegrowana (Mowie chyba bo jezeli chodzi o domene podzespolow komputerow itp to nie jestem specjalnie wtajemniczony ) ale wyprubowalem te 2 karty u siebie na laptopie zakupujac kilka gier i dziala wszystko ok na wyzszych ustawieniach .(BF4 na srednich ) by nikt nie zrozumial ze top gry tez .
     
  14. Zią41

    Zią41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    85
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Częstochowa
    Ogarnij ortografię. Gt740m to juz w miarę dedykowana karta, w zupelniej innej polce cenowej.

    Wystukane z THC 8S za pomocą palca :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum