1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki Liteon? Czy jest możliwość wgrania Jtaga?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Lucky Luke, Luty 25, 2011.

  1. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Witam All.
    Dziś zakupiłem konsolkę Falcona!
    Mam kilka pytań z tym związanych;
    Posiadam wersję Arcade z 2008-07-25;
    1. Jaki konsola posiada napęd tzn wiem że Liteon ale która wersja?
    2. Czy ten napęd jest możliwy do przerobienia bez lutowania tzn za pomocą softu czy konieczna jest ingerencja na płycie głównej?
    3. Posiadam wersję dashboardu 2.0.6683 - czy jest możliwość wgrania Jtaga?
    4. Na to pytanie nie uzyskam odp ale nie zaszkodzi spytać. Sprzedawca nie wiedział czy konsola jest przerobiona. Jest jakaś medoda aby to sprawdzić poza otwieraniem xboxa? Tzn ja zdjąłem panel przedni i tam jest plomba microsoftu ale czy to o czymś świadczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ad. 3 Tak możesz mieć Jtaga
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dzięki za odp. Byłbym wdzięczny gdyby mi ktoś odpowiedzial na pozostałe pytania:D
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz dwa wyjścia:
    1. Nagrać lub pożyczyć jaką kolwiek grę (pirata) na xbox'a
    2.Zadzwonić do sprzedawcy

    To świadczy o tym że konsola albo nie jest przerobiona lub jest przerobiona ale plomba nie została zerwana i o ile nie minęły jeszcze 3 lata od daty produkcji masz jeszcze gwarancje na RROD
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Mam drugiego xa i pełno gier do niego. Więc wrzuciłem jakieś starsze i trochę nowsze i nic - albo biały ektran z xbox 360 albo chińskie napisy.
    Próbowałem też z activate iso:D Możę teraz będziesz mogł więcej powiedzieć
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    A i jeszcze jedno:D Jak byście wycenili tego xboxa 360?
    Konsola+pad+okablowanie+papiery z tym dashem i wersją?
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38

    No to nie masz przeróbki.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jakies 500zl max.


    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dzięki. A jak bym na Jtaga przerobił to ile bym mógł liczyć? Opłaca się przerabiać tylko i wyłącznie ze względu na sprzedaż?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    No to juz trzeba popatrzec. Na jtaga licz 100zl to masz 600. Moze za 700bys puscil ;-)

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum