1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki liteon?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Masteq, Listopad 24, 2010.

  1. Masteq

    Masteq Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    Witam, mam pytanko, planuję zrobić reflash mojego litka, mam klucz i wszystko co potrzebne, tylko mam pytanie, jaką wersję litka mam? v1 czy v2?
    fw version: 83850c, july 2009
    to jest v1 czy v2? Ponieważ nie wiem którą wersję ściągać :p z góry dzięki :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    czytaj forum !!
     
  4. Masteq

    Masteq Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    a przeczytałem też forum ixtreme.net, w dziale download jest tak:


    1. LiteOn LT+ 83850v2 Lite Touch Firmware Download - link
    2. LiteOn LT+ 83850 Lite Touch Firmware Download - link

    jeszcze coś powiesz? :p
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Twój napęd to 83850 v1, ale nie musisz tego wiedzieć, bo JungleFlasher sam wybierze odpowiedni plik, jeżeli będziesz go miał w folderze 'firmware'.
     
  6. Masteq

    Masteq Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    Dziękuję bardzo, o taką odpowiedź mi chodziło :)
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Oczywiście jeżeli chcesz LT+ musisz mieć najnowszy JungleFlasher!
     
  8. Masteq

    Masteq Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    wiem wiem, praca domowa odrobiona, klucz jest, jf jest, lt+ jest, jutro zabieram się do roboty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum