1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki LT+ 2.0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Flesh, Grudzień 16, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Posiadam napęd Hitachi:
    Model: GDR-3120L
    X800475-016
    S/N: 016-75179568
    Rom VER: 0079FL
    Jaką wersję(nazwa LT+ 2.0) dla tego napędu mam wgrać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
  5. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Podłączyłem napęd i JF go wykrywa tz. piszą dane między innymi 0079FL it. ale po kliknięciu w "Hitachi GDR3120" "Send Mode-B" nie znajduje go pisze cały czas "No Hitachi drivers were found!" co może byc powodem?
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ogłaszasz, że robisz flashi i nie ogarniasz jak przerobić hitachi...?
    Zajrzyj do tutka jf'a. Jest tam kilka sposobów na mode b
     
  7. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Pierwszy raz mam taki przypadek wszystko pięknie ladnie tacka sie wysuwa i wsuwa, jak kliknę Mode-B to nadal mi pisze "No Hitahi drivers were found"
     
  8. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    Czy gry z ap2.5 (COD BO) po przerobce na lt 2.0 bez podlaczenia do sieci od zawsze trzeba na nowo nagrywac po patchu abgx-em ? Pytam bo mi nie działa i teraz nie wiem czy cos z przeróbką poszło nie tak czy tak to ma byc?

    Jeżeli trzeba na nowo nagrywać - to czy jest jakas szansa aby tego uniknąć? Czy lt 3.0 da z tym rade?
    Gdzie znajde liste gier z opisem jakie maja zabezpieczenia?
     
  9. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    miałem takie coś [zapraszam na GG:8410637] a jaki system masz ??
     
  10. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    Nie lepiej rozwiazanie napisac na forum? Jakby nie patrzeć po to one jest.
     
  11. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    taaa tylko mam większy kontakt z potrzebującym... szybszy
     
  12. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    mimo wszystko możesz chyba napisać rozwiązanie na forum. Nie żebym nalegał ale na 100% komuś sie przyda.
     
  13. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok mimo to czekam na odpowiedz kolegi "system" ale chyba nie doczekamy się
     
  14. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wejdz w menagera zadań > zakładka Stacje dysków CD-ROM/DVD > I TAM MASZ [POWINNEŚ] SWÓJ NAPĘD XBOX'SOWY I PC'TOWY (LEPIEJ WYŁĄCZ PC'TOWY)KLIKASZ PRAWYM NA NAPĘD XBOXOWY I KLIKASZ WŁĄCZ natychmiastowo pokaze się ze znaleziono nowy sprzęt i bd w JF. to dla 7
     
  15. Pysiu21

    Pysiu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , miałem LT 2.0 z dashem 13599 i wgrałem oryginalny Firmware do napędu Lite-on DG 16D2S . Zmieniło mi napęd do 8385 i nie moge wgrać teraz LT 2.0 bo jest dla 0251 . Pytanie mam takie jak wprowadzić dysk w 0251 bo wiem że dash to robił automatycznie .
     
  16. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  17. Pysiu21

    Pysiu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co to ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum