1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaki mam flash i czy da rade opalic

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez b7ackjoker, Październik 18, 2011.

  1. b7ackjoker

    b7ackjoker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Jakies 2 Tygodnie temu kupilem sobie Przerobioną konsole Xbox slim 360 4 gb(gosciu mowil ze mam najnowsza przerobke iXtreme LT+ (nie znam sie na tym)) i chodzą mi takie gry jak nfs shift 2 i F1 2011 , i teraz mam pytanie , czy pojdzie mi fifa 12 ? bo chcialbym zagrac ale nie wiem czy dam rade . i jakiego moge miec iXtrema ? brat chce wiedziec :)

    Z Góry dziekuje:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomocna w określeniu tego byłaby wersja dashoboarda, która posiadasz
     
  4. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Najpewniej masz lT 1.9 - FIFA 12 wymaga dasha co najmniej 1599. Najnowsza wersja flasha to natomiast 2.0
     
  5. b7ackjoker

    b7ackjoker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to sprawdzic jakiego mam dasha?
     
  6. mck2

    mck2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. b7ackjoker

    b7ackjoker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nie chce aktualizowac , podobno dash sie sprawdza w danych systemowych , i mam tak - Interfejs Głowny - 2.0.13599.0 to pojdzie mi fifa?
     
  8. mck2

    mck2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dokładnie jest to napisane na końcu tego tutoriala gdzie sprawdzić dash. I tak z tym dashem zagrasz w fifę.
     
  9. b7ackjoker

    b7ackjoker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli fifa 12 mi pojdzie ? i mozecie okreslic jaki mam lt+ ? i czy musze zmieniac z lt+ 1.91 na 2.0 ?
     
  10. mck2

    mck2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak pójdzie. Najprawdopodobniej jak kolega wyżej napisał masz LT+ 1.92. Nie musisz chyba że chcesz pograć w gry z xgd3 jak np Driver.
     
  11. b7ackjoker

    b7ackjoker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xgd3 czyli ? i moge grac we fife 12 bez problemu?
     
  12. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    blackjoker koledzy pare postów wyżej napisali ,że możesz.
     
  13. b7ackjoker

    b7ackjoker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatnie pytanie , czy moge grac na tym lt i dashu w forza motorsport 4? i jaka jest najnowsza gra na mojego lt i dasha?
     
  14. mck2

    mck2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie możesz bo ma zabezpieczenie CIV na LT+ 2.0. Wszystkie gry które w opisie nie mają napisane XGD3 lub LT+2.0. Poczytaj trochę na forum i się wszystkiego dowiesz.
     
  15. b7ackjoker

    b7ackjoker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...

Poleć forum