1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

jaki mam flasz?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez queky, Maj 7, 2010.

  1. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    Witam. Tak jak w temacie jakiego mam flasha? Koleś który mi przerabiał konsole powiedział że mam ixtreme 1.6. Gdy wkładałem gre do napędu Gears of War 2 który ma wave 2 gra chodziła mi bez zarzutów. Ale gdy włożyłem do napędu Dante;s Inferno który ma wave 6 musiałem uruchamiac za pomocą active.iso. Z kolei Alan Wake po przerobieniu obrazu z wave 4 (taki wave mi wyswietlił wave patcher) na wave 2 ponowine muszę użyć active.iso. Jedyne gry które mi chodzą bez uzywania active.iso to GoW, Ninja Gaiden i Army of Two bo mają wave 2. Natomiast nowsze gry nawet jak przerobie na wave 2 to potrzebują active.iso. Dodam że nie umiem sprawdzić jakiego mam flasha a konsola jest z czerwca 2009 roku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak ci dziala activate.iso to masz 1.6 i musisz patchowac gry z wave 4 i wyzszym na wave 3.
     
  4. redone

    redone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no chyba ze koles mu wrzucil 1.51 i wszystkie ktore maja wave 3 i nizej smigaja
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wtedy by nie dzialalo activate.iso
     
  6. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    Przed chwilą przerobilem obraz Lost Planet 2 na wave 3 i nadal muszę uzywac active.sio.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pamietaj zeby po spatchowaniu nie sprawdzac nagranej gry w abgx. Sprawdz za to w abgx nagrana plyte czy jest rzeczywiscie spatchowana.
     
  8. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    Lost Planet 2 ma wave 3 a Alan Wake ma wave 2. I obie gry działaja bez zarzutów po uprzednim włożeniu active.iso do napędu.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiec moze masz 1.61
     
  10. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    mialem 1.6 a teraz mam LT+. dzieki ze chcieliscie mi pomoc w ustaleniu flasha. teraz nie potrzebuje uprzednio patchowac gry ani wklasac plytki active.iso. temat do zamkniecia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum