1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam ixtreme??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Slawekkkk89, Luty 26, 2010.

  1. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam wszystkich, mam problem. W te wakacje co ostatnio były wgrałem nowego ixtreme ale nie wiem jakiego bo nie zapytałem ani nic. Po ściągałem sobie gry wypaliłem ale mi nie działają:/ jedną wypaliłem w wave 4 i po nagraniu w czasie odtwarzania wyskakuje napis "Odtwórz DVD" :/ a jak wypaliłem w wave 3 to wyskakuje "odtwórz napęd" :/ nie wiem czemu, co robię źle?? Czy to jest wina nagrywarki??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli jest otwórz napęd to źle nagrana gra. Spat**** na wave 2 i zobacz wtedy. Jeżeli ci ruszy to masz iXtreme 1.4-1.5
     
  4. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Dzięki:) zaraz tak nagram i zobaczymy, jeśli zwale płytkę to się pochlastam:D hehe oby tak było:)
     
  5. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    a w tamte wakacje był dostępny ixtreme 1.6??
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja flashowalem konsole w czerwcu i mam 1.6 wiec dziwne :/
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli przerabiałeś w zeszłym roku w wakacje to powinieneś mieć 1.6 . Spróbuj nagrać nie przez imgburn-a tylko np. clonecd lub XBC .
     
  8. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    ok dzięki:) a na jakiego wave mam grę przerobić?? gra jest na wave 2. Dzięki wielkie za pomoc:)
     
  9. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    jezeli jest na wave 2 to juz jest git.teraz wypal i sprawdz :D
     
  10. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli jest na wave 2 to nie musisz przerabiać. Ja osobiście mam 1.6. Wtedy kiedy jest gra na wave 4, przerabiam na 3 i leci.
     
  11. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    czyli ixtreme 1.6 czyta wszystkie wave?? a nagrywać img burn'em czy jak wyżej kolega wymienił np clone'em lub XBC
     
  12. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    iXtreme 1.6 czyta do wave 3 jeśeli gra ma wave 4 (nowe gry typu np ac 2 lub mw2) to musisz przerobić na wave 3.... ja osobiście nagrywam clonecd i nigdy nie miałem problemu
     
  13. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    wypaliłem już na wave 2,3,4 i żadna płyta nie działa:/
     
  14. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    a to nagrywasz za pomocą clonecd czy clonedvd??
     
  15. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    nagrałem za pomocą wave 2, czyli jaki mam ixtreme?? Dzięki wszystkim za pomoc:)
     
  16. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli nie działa ci wave 2 to już nie mam pojęcia.
    A jaki błąd ci wyskakuje. Może to zła przeróbka. Albo daj log z abgx może coś z obrazem.
     
  17. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    clonecd .

    I nie pisz posta pod postem tylko edytuj posty .

    "nagrałem za pomocą wave 2, czyli jaki mam ixtreme?? Dzięki wszystkim za pomoc" jak Ci sie ta sztuka udała ???????

    Jeśli działa gra z wave 2 to masz ixtreme 1.5 lub niższe .
     
  18. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    teraz nagrałem inna grę w wave 2 a mianowicie forza motorsport 3 i nie działa:/ od czego to zależy?? może mam po prost nie zmieniać wave w każdej grze tylko na oryginalnym nagrywać co??
     
  19. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pamiętaj o tym żeby nagrywać plik .DVD, a nie iso.
     
  20. Slawekkkk89

    Slawekkkk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    wiem, robię tak, już 3 płyty spier... :/ coś musi być nie tak, jest taki ixtreme jak 1.6+??
     
  21. drzevvo

    drzevvo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Ja mam 1.6.1 , nagrałem Date`s Inferno bez zmieniania czegokolwiek i mi nie działał, następnie nagrałem zmieniając na Wave 3 i działa ... Jak to jest możliwe, przecież 1.6.1 powinno czytać normalnie nagrane gry :/ mógłby ktoś mi pomóc ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum