1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam iXtreme?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HaKKuN, Marzec 2, 2010.

  1. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Tak jak w temacie kupiłem konsole z takim opisem (fragment): "KONSOLA Z NAJNOWSZYM DASH BOARD- Xbox New Experience" i nie wiem jaki mam iXtreme. Pomoże ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to wersja dasha, nie ma nic wspolnego z ixtreme.
     
  4. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    No to skąd mam się dowiedzieć jaki mam ixtreme?
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Nagraj grę z najnowszym Wave. Jak pójdzie to masz albo LT albo 1.61 NS. Jak nie pójdzie to zmień Wave na 3. Jak wtedy pójdzie to masz 1.6
    Jest jeszcze opcja taka: Podłacz X-a kablem SATA pod PC ,uruchom JungleFlasher i sprawdź jaki masz Ixtreme.
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Spróbuj nagrywać gry z np wave 4 - 1.61/LT wave 3 - 1.6/1.51 wave 2 1.5/ i starsze
     
  7. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Heh dzięki działa, pożyczyłem od kolegi dragon age początek piracka i działa, a i mam pytanie żeby nie spamować: można patchować gry bez sprawdzania przedtem ich w abgx360??
     
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    najlepiej sprawdzic w abgx i wtedy patchowac
    ale nie musisz
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  10. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Ale ja się nie znam na tym abgx360 po co mam nim sprawdzać te gry przecież gra powinna być dobra od razu.
     
  11. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    czasami ma drobne błędy najlepiej przepuścić przez abgx on niektóre błędy naprawia
     
  12. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    I tutaj przy okazji rada, nie licz na to, że jak raz przelecisz ABGX'em obraz i będzie OK, to jak go usuniesz i wypakujesz jeszcze raz to nadal będzie dobry. Ja sie na tym przejechałem, bo robiłem na zasadzie: ściągam np. 3 gry(mam malo miejsca na dysku)wypakowuje jedną była OK, to usuwałem chwilowo wypakowany obraz, 2 wypakowałem itd. Ale pozniej jak wypakowałem ten dobry obraz znowu, to w ABGX miałem już błąd CRC, więc lipa.

    Pewnie rzadko się to zdarza, ale jednak występuje taka rzecz :D tak samo lepiej nie wypakowywac obrazu i go przenosic co chwile w inne miejsce :)
     
  13. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
  14. livingfear

    livingfear Guest

  15. ALMI

    ALMI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hakkun ten x nie bedzie odtwarzał żadnych plyt bo nie jest przerobiony, jak go przerobisz to powinien odtworzyć wszystko. Tu raczej pojawia się problem czy nagrywarka w kompie poprawnie nagra obraz gry.
     
  16. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    ta konsola nie jest przerobiona :p jak przerobisz ją to Ci bedzie czytac verbatimy a nawet dużo "gorsze" płyty :p

    kurde szybcy jesteście panowie hehehe :D
     
  17. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Ale jak przerobie to czy będzie czytać płyty DVD+R 8.5 gb bo tam w wymienionych widzę tylko DVD-R ;/
     
  18. livingfear

    livingfear Guest

    :D
    będą chodzić jak przerobisz.
     
  19. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A i takie pytanie jeszcze bo mnie trapi: jak będę miał przerobionego xbox 360 i gdy będę chciał ściągnąć nowy ixtreme to przeróbka nie padnie? Bo przypomniałem sobie, że jak w psp ściągnąłem nowy soft to po przeróbce było ;/
     
  20. livingfear

    livingfear Guest

    jezeli bedziesz mial jakis ixtreme w konsoli i go zmienisz na nowszy,flas***ąc napęd w konsoli to nic ci nie padnie.
    Ixtreme w konsoli(czyt.przeróbka)
    nie ma nic wspólnego z dasboardem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum