1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam kupić router ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zaborov, Grudzień 13, 2011.

  1. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Witam mam internet 2 mb/s od Neostrady mam model speedtouch mój internet jest stacjonarny jaki router mi polecacie do 150 zł :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Netgear WNR2000.
    Chociaz ja mam zwykly tplink wr340g za 50zl i dziala idealnie nic sie nie wiesza, nie zapycha chodzi 24/7 bez zarzutu
     
  4. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    a jaki masz internet kolego ?
     
  5. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    4Mb/s, ostatnio sciaglem ze 100GB w tydzien i ani razu nie musialem routera resetowac
     
  6. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    daj mi swój numer gg bo mam do ciebie serie pytań :)
     
  7. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Pomagam tylko na forum pytaj tutaj napewno ktos Ci pomoze^^
     
  8. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    a jak mam podłączyć ten router bo mój modem nie ma jakiś dodatkowych wejść
     
  9. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Netgear się sypią. Bierz TP-Link. Zdecydowanie bardziej przyzwoita chińszczyzna.
     
  10. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    do modemu musisz podlaczyc kabelek rj45 a z drugiej strony podlaczyc router
     
  11. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    tylko ja w modemie mam jedno wejście w którym jest ten kabelek rj45 podłaczony do pc
     
  12. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    to wypniesz z pc`ta i podepniesz do routera, a w routerze ci to rozdzieli na cztery kolejne kabelki rj45, lub na sygnal wifi
     
  13. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    sorry nie do pc tylko do jakiegoś jakby gniazdka co tam ma wejście rj45 bo mam internet stacjonarny + telefon
     
  14. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Dobra rozumiem to który tp link jaki model jest w dobrej cenie i dobry jest
     
  15. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    mnie wystarcza ten co ja mam, niech ktos inny sie wypowie ktory lepszy bo ja nie wiem
     
  16. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    TP Link do gejostrady? Szczerze mogę polecić W8901G, bez żadnych zbędnych bajerów, ale za to prosty w obsłudze, dosyć tani i niezawodny ;)
     
  17. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dragsiu dobrze pisze. TP-Linki są pancerne i nie padną zaraz po gwarancji.
     
  18. wojtas_k

    wojtas_k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja polecam d-linka dir 615, przyzwoity sprzęt.
     
  19. xbartekx47

    xbartekx47 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
  20. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Do tego routera będzie musiał mieć zewnętrzny modem, jeśli ma neostradę...

    P.S. A, no i antenka przyczepiona na stałe ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum