1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam napęd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam34689, Sierpień 9, 2010.

  1. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Mam Xbox Elite Jasper. Jak dałem go do przerobienia to przy odbiorze dał mi płytkę (powiedział że tam są zapisane dane z napędu przed przerobieniem). Na płytce jest napisane Soft Liteon. Nie wkładałem nigdzie tej płyty ani do kompa ani do konsoli. Potrzebne jest mi to bo chyba trzeba ściągnąć Activate.iso pod mój napęd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Płyty nie masz nigdzie wkładać bo tam jest klucz napędu z przed przerobienia. Więc jakby np. zepsuł Ci się napęd chciałbyś kupić nowy to żeby działał trzeba wgrać ten klucz. Więc płytę sobie schowaj bo nie będzie potrzebna (przynajmniej na razie)
    Pytałeś jaki masz napęd, wyraźnie pisze ze LiteOn, chyba chodziło Ci o wersję przeróbki ?
    Najlepiej spytaj tego co Ci to przerabiał, ja stawiam że masz LT.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, chodziło mi o model LIteona. Nowe gierki mi nie chodzą. Nie mam pojęcia czemu.
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Otworz ten plik w jf i bedziesz wiedzial jaki model masz.
     
  6. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Albo po dacie produkcji konsoli.
    Co ma model napędu do tego że Ci gry nie chcą chodzić ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum