1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam napęd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DapperGizmo22, Listopad 20, 2010.

  1. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    W jaki sposób moge się dowiedzieć jaki mam napęd w xboxie360. Konole mam od 2009 w święta Elite Jasper
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. n003

    n003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ale od których świąt ?
    podaj dokładna datę :)
    możesz miec liteona v1,v2 lub v3
     
  5. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Mam napęd Benq LiteOn-Phillips z obrazkow zobaczyłem . A czy dobry to napęd i czy pojdze ten sposob co odpala AC:B??
    2009 W Styczniu
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak w styczniu to masz napęd liteon v1 74850c
     
  7. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    AC:B nie pójdzie, wymaga aktualizacji dasha, która po próbie uruchomienia gry nie dość ze jej nie uruchomi to jeszcze Ci oflaguje konsole i wuja Bill poczęstuje Cie banem ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum