1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam napęd?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RevoCent, Grudzień 23, 2010.

  1. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam. W poniedziałek przerobiłem mojego Xboxa360 Elite 120GB. I mam pytanie: Jaki mam w nim napęd jeżeli MFR Date to 08.06.2008r.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Nie chcę otwierać przedniego panelu konsoli żeby zobaczyć jaki mam napęd (szczerze to się boję i nie umiem), tylko chcę wiedzieć jaki mam napęd. Może ktoś ma konsole z podobną datą produkcji?
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Ty masz zdjąć tylko faceplat a nie otwierać konsolę omg. ZDJĄĆ FACEPLAT TO CHWILA ROBOTY!
     
  6. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Dobra, jak nie chcecie mi powiedzieć to nie... Nie będę nic otwierał i niczego zdejmował...
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    wystarczy pociagnac za przod nic nie popsujesz w ten sposob ...
     
  8. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Lepiej wole nic nie robić, bo znam moje szczęście... :D Myślałem, że dowiem się od Was jaki mogę mieć napęd, ale trudno... :(
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Ta, wyczarujemy Ci znikąd jaki masz napęd- ogarnij się człowieku.
    Jedyne co po dacie można PRZYPUSZCZAĆ to, że masz Lite-On'a v1.
     
  10. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    to zanies spowrotem do serwisu powiedz ze boisz sie zdjac faceplate i niech ci powedza co masz :p
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak nie byl wymieniany naped to masz liteona v1
     
Wczytywanie...

Poleć forum