1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tunsar, Styczeń 4, 2012.

  1. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dowiedzialem sie zo moja konsola to xbox360 60gb pro jak teraz sie dowiedziec jaki mam naped w niej bo nic nie idzie zrobic z wgraniem nowego lt
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. doland0

    doland0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łodz
  4. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Slim czy Fat ? jeśli fat to po wysuniętej tacce w napędzie. Zdjęcie napędu znajdziesz w google.
     
  5. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po pierwsze chcem sie dowiedziec czy dam sam rade to zrobic bo aktualizacji nie dzialaja mi wszystkie te nowe gry powiedzieli mi tu na forum ze musze wgrac nowe lt3 nic wiecej niewiem czy moze mi ktos konkretny wytlumaczyc a nie cwaniakowac ?
     
  6. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a po tackach nie moge dojsc bo na obrazkach sá tylko 3 rodzaje a moja do zadnej nie pasuje jest taka siwo-zielona nie przezroczysta
     
  7. doland0

    doland0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łodz
    Dobra rozumiem że jesteś zielony w tych sprawach więc raczej radziłbym Ci udać się do kogoś kto przerabia konsole "zawodowo" i poprosić od niego klucz napędu. Jeżeli masz problem z rozróżnieniem tacki to najlepiej będzie jeżeli rozbierzesz konsolę :D. Na napędzie będzie producenta. Tylko powiedz czy masz slim czy fat? Jeśli coś niejasne to pisz :).
     
  8. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    doland sprawdz wiadomosci
     
  9. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po pierwsze chcę a nie chcem, po drugie pisz po polsku bo trudno zrozumieć o co Ci chodzi ,po trzecie są obrazki z 4rema napędami np ten:
    [​IMG]

    jaką masz konsole?
     
  10. moogli

    moogli Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem chciałbym się dowiedzieć czy mojego slima da się przerobić i jaki ma napęd. Podobno da się to rozpoznać po dacie produkcji, moja to 19.08.2011r. Z góry dzięki za pomoc.
     
  11. doland0

    doland0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łodz
    Można próbować to jest stronka gdzie ludzie wpisują takie rzeczy :D http://http://www.360drives.com/list
    ale sposób który da Ci 100% pewność to trzeba rozebrać konsolę i sprawdzić co jest napisane na napędzie ;p
     
  12. moogli

    moogli Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Według tej listy mam napęd Philips-LiteOn 16D4S lub Hitachi-LG DLN10N ale to nadal niestety nic mi nie mówi. Czy te napędy da się przerobić?
     
  13. doland0

    doland0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łodz
    Da się Liteona :). Ale żeby mieć 100% pewność należałoby rozebrać konsolę bo i tak ją musisz rozebrać jeśli chcesz sam przerabiać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum