1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam napęd?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PiotrekMJ, Kwiecień 26, 2008.

  1. PiotrekMJ

    PiotrekMJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanko. Jak moge sprawdzić jaki mam naped w xboxie? i z jaka predkoscia on odczytuje? szukam szukam i nigdzie nie moge znalezc... Prosze o pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
  4. PiotrekMJ

    PiotrekMJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki mam napęd?

    okey dzieki czyli mam benQ... no szkoda bo niby nie sa najlepsze... a jak moge sprawdzic jaka jest predkosc odczytu? konsole mam przerobiona najnowszym iXtreme.
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Jaki mam napęd?

    benq jest najlepsze nie wiem skad takie bajki znasz...

    predkosc odczytu sprawdzisz sobie readem/dumpem i wrzuceniem firmware do toolboxa
     
  6. PiotrekMJ

    PiotrekMJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki mam napęd?

    no nie wiem czy benq jest najlepsze pod wzgledem odczytu... na pewno jest najlepsze pod wzledem zywotnosci ale mniejsza... Dzieki za odpowiedz ale jestem laikiem w tych sprawach i nie zrozumialem nic z Twojej odpowiedzi:) moglbys napisac troche prosciej i co musze zrobic? to trzeba cos kupic czy w domowych warunkach moge sprawdzic? Pozdro
     
  7. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Jaki mam napęd?

    da sie pytanie ile z tym roboty

    generalnie musisz zrobic wszystko tak jak flash tylko tyle ze sam odczyt poleceniem dsam
     
  8. PiotrekMJ

    PiotrekMJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki mam napęd?

    aha czyli nie jest to nigdzie napisane?
     
  9. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Jaki mam napęd?

    tutoriali PL jest pelno w internecie... tylko musisz wszystko sklecic w calosc bo jednego konkretnego nie ma bo po co?
     
  10. PiotrekMJ

    PiotrekMJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki mam napęd?

    czyli co musialbym zrobic aby sie dowiedziec z jaka predkoscia odczytuje moj naped?
     
  11. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Jaki mam napęd?

    - rozlozyc konsole
    - podlczacyc naped do komputera
    - zrobic w iprepie dben
    - wrzucic firmaware do toolboxa (i tu masz info)
    - zlozyc konsole
     
  12. PiotrekMJ

    PiotrekMJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Jaki mam napęd?

    ee to za duzo roboty.. dzieki:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum