1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jaki mam zasilacz ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kkey, Luty 2, 2010.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Yo jak sprawdzić jaki mam zasilacz w konsoli ? bo chciałem to wiedzieć żeby się dowiedzieć czy mam Jaspera czy Falcona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    [​IMG]
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Dzięki temat można zamknąć.
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Jak pisze na nim 150W 12.1A to masz jaspera jak wiecej to inna konsole ;P warto sprawdzic na konsoli z tylu amperaż jesli 12.1A to jasper ( bo zasilacz czasem moze być inny ) ;]
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Aha jeszcze jedno mój zasilacz ma 175W i jeszcze na nim pisze 14.2a.A pisze z tyłu konsoli,że jest z 2008 października. to czy to jest Falcon ?
     
  7. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    203W - Xenon
    175W - Falcon
    150W - Jasper

    Czyli masz Falcona.
     
  8. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    a od kiedy produkowali Jaspery ? Bo 2008 października co był wyprodukowany to powinien być chyba Jasper ?
     
  9. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie patrz na zasilacz , ale co pisze z tyłu konsoli , jak pisze 12.1A to jasper , a zasilacze 175W MS dawał nawet w 2009 do jasperów
     
  10. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    z tyłu konsoli pisze 14.2A ale konsola jest z 2008.10.14
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    masz Falcona :)
    Jasper ma amperaż 12.1A i zaczeli go produkować w październiku 2008r :) bodajże od 22.10.2008r
     
  12. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ok dzięki ale falcony ostatnie kiedy wyszły ? A Falcon jest bardziej awaryjny od Jaspera ?
     
  13. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    więc ostatni falcon..od 23.10 i lot wyzej niz 0843 to jaspery.Nie masz się co martwić , ponoć jasper jest mniej awaryjny , ale to tylko teoria, jasper mniej się grzeje
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja miałem Xboxa 360 Arcade (Jasper) i mniej się grzał przy graniu 12godz w GTA 4 był tylko lekko ciepły :) teraz mam (Falcona) i nie narzekam, sprawuje się bardzo dobrze a gram codziennie 4-5godz. z bratem, a do tego jest 2 lata gwarancji na konsole i 3 lata na rrod więc się nie martwię tylko gram :)
     
  15. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ale Falcony mają napędy Liteon ?
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    tak
     
  17. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ok dzięki temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum